Σταματίνα Τσιμτσιλή : Οι διακοπές στην Πάρο συνεχίζονται! Η οικογενειακή επίσκεψη σε φάρμα ζώων [pics, video]

Σταματίνα Τσιμτσιλή : Οι διακοπές στην Πάρο συνεχίζονται! Η οικογενειακή επίσκεψη σε φάρμα ζώων [pics, video]

Μετά το τέλος της εκπομπής της για την φετινή τηλεοπτική σεζόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έφτιαξε βαλίτσες και έφυγε για Πάρο μαζί με την οικογένειά της.

Η παρουσιάστρια του Alpha, εδώ και δύο εβδομάδες, βρίσκεται στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί, απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες και χαλαρές στιγμές, μακριά από το άγχος της καθημερινότητας στην πρωτεύουσα.

Μάλιστα, ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, η οικοδέσποινα του Happy Day δεν σταματά να μοιράζεται όλο αυτό το διάστημα φωτογραφίες και βίντεο, δείχνοντας έτσι στους followers της πώς τα περνάει.

Μαζί με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, και τα τρία παιδιά τους, Νάγια, Μαίρη και Γιάννη, κάνουν τις βουτιές τους στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και περνούν ατελείωτες ώρες παιχνιδιού δίπλα στη θάλασσα, ενώ από το πρόγραμμά τους δεν λείπουν και οι εποικοδομητικές δραστηριότητες, όπως μια επίσκεψη σε φάρμα που έκαναν τελευταία.

Η Σταματίνα, ντυμένη casual, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με τα μαλλιά της πιασμένα σε μια ατημέλητη αλογοουρά, έδειχνε ενθουσιασμένη από την επαφή της με τη φύση και τα ζώα, κάτι που θέλησε να εξομολογηθεί και στους διαδικτυακούς της φίλους, γράφοντας: «Ένα απόγευμα στη φάρμα! Φρόντισε τις ημέρες που μπορείς να έρχεσαι σε επαφή με τη φύση. Κάθε φορά που το κάνω γεμίζω το μυαλό μου με όμορφες εικόνες και μέσα από τα ενθουσιασμένα μάτια των παιδιών μου συνειδητοποιώ πως η ευτυχία βρίσκεται στα πιο μικρά και φαινομενικά ασήμαντα» .

Το σίγουρο είναι πώς η οικογενειακή αυτή βόλτα θα μείνει σε όλους αξέχαστη και οι φωτογραφίες που έβγαλαν κατά τη διάρκεια αυτής θα αποτελούν ωραίες αναμνήσεις από το φετινό καλοκαίρι τους στο αγαπημένο τους νησί.

Δες τις αναρτήσεις της:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ