Κορονοϊός: Μεγάλη απάτη – Μην κάνετε αυτό το λάθος

Κορονοϊός: Μεγάλη απάτη – Μην κάνετε αυτό το λάθος

Οι χάκερ ανά τον πλανήτη εκμεταλλεύονται την κατάσταση προκειμένου να κερδίσουν μεγάλα χρηματικά ποσά.

Ευκαιρία πλουτισμού φαίνεται ότι αποτελεί για κάποιους επιτήδειους η πανδημία του νέου κορονοϊού. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το BBC πολλοί είναι εκείνοι που εν μέσω αυτής της παγκόσμιας κρίσης προσπαθήσουν να εξαπατήσουν ανυποψίαστους πολίτες. Αυτό, τουλάχιστον, δείχνει η κατακόρυφη αύξηση του αριθμού των ύποπτων ηλεκτρονικών μηνυμάτων.

Απατεώνες στέλνουν καθημερινά περισσότερο από 18 εκατομμύρια παραπλανητικά email με θέμα τον κορονοϊό. Ιδιαίτερη αύξηση παρουσιάζουν τα μηνύματα εκείνα που με αφορμή την πανδημία προσπαθούν να αποσπάσουν προσωπικά δεδομένα.

Οι χάκερ ανά τον πλανήτη εκμεταλλεύονται την κατάσταση προκειμένου να κερδίσουν μεγάλα χρηματικά ποσά.

xakers4.jpg

Ευκαιρία πλουτισμού φαίνεται ότι αποτελεί για κάποιους επιτήδειους η πανδημία του νέου κορονοϊού.

 

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το BBC πολλοί είναι εκείνοι που εν μέσω αυτής της παγκόσμιας κρίσης προσπαθήσουν να εξαπατήσουν ανυποψίαστους πολίτες. Αυτό, τουλάχιστον, δείχνει η κατακόρυφη αύξηση του αριθμού των ύποπτων ηλεκτρονικών μηνυμάτων.

Απατεώνες στέλνουν καθημερινά περισσότερο από 18 εκατομμύρια παραπλανητικά email σαν αυτό με θέμα τον κορονοϊό. Ιδιαίτερη αύξηση παρουσιάζουν τα μηνύματα εκείνα που με αφορμή την πανδημία προσπαθούν να αποσπάσουν προσωπικά δεδομένα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ