Καλομοίρα – Σοφία Καρβέλα: Τις τελευταίες φώτο τους αξίζει να τις δεις (pics)

Καλομοίρα – Σοφία Καρβέλα: Τις τελευταίες φώτο τους αξίζει να τις δεις (pics)

Και οι δύο είναι Ελληνίδες μαμάδες που ζουν μόνιμα στο εξωτερικό.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να ζουν μόνιμα στο εξωτερικό και εκεί να έχουν δημιουργήσει τις οικογένειές τους, και οι δύο όμως παραμένουν πολύ δημοφιλείς στο ελληνικό κοινό. Ο λόγος για την Καλομοίρα και τη Σοφία Καρβέλα.

Η Καλομοίρα παντρεύτηκε τον παιδικό της φίλο Γιώργο πριν από δέκα χρόνια και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τα δίδυμα Νίκο και Δημήτρη και την μικρή Αναστασία. Η τραγουδίστρια πλέον αφιερώνει τον περισσότερο χρόνο και ενέργειά της στην ανατροφή των παιδιών της και πολύ συχνά μοιράζεται μαζί μας φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά τους και τις δραστηριότητες που απολαμβάνουν παρέα.

Οι τελευταίες της φωτογραφίες ωστόσο, είναι διαφορετικές από ότι συνήθως. Πριν από μερικές εβδομάδες, η όμορφη μαμά πήγε ένα road trip στην Αμερική με τον σύζυγό της και τα παιδιά της. Καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους, η Καλομοίρα ανέβασε φωτογραφίες από τα μέρη που επισκέφτηκαν και πραγματικά είναι υπέροχες.

Ολιγοήμερες διακοπές στην Αμερική με τα παιδιά της απόλαυσε και η Σοφία Καρβέλα. Η πανέμορφη κόρη της Άννας Βίσση ανέβαζε και αυτή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από την εξόρμησή της, τις οποίες και αξίζει να δείτε.

Τις εντυπώσεις έκλεψαν οι γιοι της Νίκος και Νέστωρας, αλλά και η καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες που μοιράστηκαν μαζί μας οι δύο μαμάδες, στην gallery που ακολουθεί.


|

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ