Έβαλε αυγό σε ποτήρι – Δείτε γιατί και θα το κάνετε κι εσείς (video)

Έβαλε αυγό σε ποτήρι – Δείτε γιατί και θα το κάνετε κι εσείς (video)

Θα σας πάρει το… μυαλό.

Τα αυγά είναι ένα από τα αγαπημένα φαγητά, όχι μόνο για τα μικρά παιδιά, μια και έχει πολλές θρεπτικές αξίες που βοηθούν στον οργανισμό, αλλά και για τους μεγάλους. Άλλωστε, μπορεί ο καθένας να ετοιμάσει, σχεδόν χωρίς κανένα κόπο, ένα αυγό, είτε αυτό είναι τηγανιτό, είτε βραστό.

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα έχουν… παρουσιαστεί πολλές παραλλαγές και… εκδοχές στην δημιουργία ενός πιάτου με κύριο συστατικό το αυγό. Αυτό που… απαιτείται είναι να υπάρχει φαντασία και όλα θα πάρουν τον… δρόμο τους.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, υπάρχουν πολλές συνταγές με… πρωταγωνιστή το αυγό, είτε σε ομελέτα, είτε βραστό. Μία εξ αυτών που μας… κίνησε την περιέργεια και μας γεννήθηκε η επιθυμία να το δοκιμάσουμε είναι να βάλετε το αυγό στο ποτήρι.

Αλλά δεν θα πρέπει να πάρετε ένα αυγό και να το σπάσετε μέσα στο ποτήρι. Το πρώτο… βήμα είναι να διαχωρίσετε τον κρόκο από το ασπράδι. Πρώτο στο ποτήρι μπαίνει ο κρόκος, αφού πρώτα χτυπηθεί και στην συνέχεια βάζετε το ποτήρι μέσα σε μία κατσαρόλα με νερό που βράζει.

Δείτε όλα τα… βήματα στο βίντεο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ