Φαν’τ Σιπ: «Να έχουμε σταθερό αγωνιστικό σχήμα, πιθανή η κλήση και άλλων παικτών»

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ μίλησε για τα παιχνίδια του Νοεμβρίου για την Εθνική, τονίζοντας ότι πρέπει να διατηρήσει σταθερό αγωνιστικό σχήμα, ενώ αναφέρθηκε στη μελλοντική κλήση κι άλλων ποδοσφαιριστών.


Φαν’τ Σιπ: «Να έχουμε σταθερό αγωνιστικό σχήμα, πιθανή η κλήση και άλλων παικτών» | to10.gr

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ μίλησε για τις κλήσεις της Εθνική ομάδας για τα ματς με Αρμενία και Φινλανδία, ξεκαθαρίζοντας πως στόχος του είναι να διατηρηθεί ένα σταθερό αγωνιστικό σχήμα, για αυτό και κάλεσε σχεδόν τους ίδιους ποδοσφαιριστές.

Από εκεί και πέρα ο Ολλανδός τεχνικός τόνισε ότι έχει κι άλλους παίκτες στο μυαλό του, ενώ ανέφερε ότι στο μέλλον δεν αποκλείεται να κληθούν κι άλλοι ποδοσφαιριστές στην Εθνική ομάδα.

Πέδρο Μαρτίνς: Η «πολιορκία της Τρίπολης» και οι καθιερωμένοι…

Αναλυτικά όσα είπε ο Ολλανδός τεχνικός:

«Οι ενθαρρυντικές εμφανίσεις απέναντι σε Ιταλία και Βοσνία δημιούργησαν κλίμα αισιοδοξίας, η Εθνική Ομάδα εξακολουθεί όμως να βρίσκεται στο ξεκίνημα μιας δύσκολης πορείας για τη δημιουργία ενός ποιοτικού, ανταγωνιστικού συνόλου, το οποίο στόχο έχει να προσφέρει ελκυστικό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο.

Στο πλαίσιο του πλάνου αυτού αποφασίσαμε ότι, αυτή την περίοδο, προέχει να διατηρήσουμε ένα σταθερό αγωνιστικό σχήμα, αποτελούμενο από παίκτες που κέρδισαν επάξια την ευκαιρία να αποτελούν μέλη αυτού του γκρουπ. Τους συνδέει όλους η κοινή προσπάθεια, η προσήλωση στους ομαδικούς και αγωνιστικούς στόχους και η εμπιστοσύνη μας. Δημιουργούμε με σταθερά βήματα το κλίμα και το πνεύμα ομάδας που επιθυμούμε, στη συνολική λειτουργία της εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Αυτή η απόφαση αφορά στα παιχνίδια του Νοεμβρίου και δεν αποκλείει την μελλοντική πρόσκληση και άλλων παικτών στην Εθνική. Άλλωστε έχουμε επισημάνει και άλλους ποδοσφαιριστές που δικαιούνται την ευκαιρία, γνωρίζοντας ότι αυτός ο υγιής ανταγωνισμός μεταξύ των παικτών μόνο προς όφελος της ομάδας μπορεί να καταλήξει».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Τροφές που ενισχύουν την ένταση στον ερωτικό τομέα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο