«Ο πιο αποτυχημένος που πέρασε ποτέ, ντροπή και μόνο ντροπή» (pics)

«Ο πιο αποτυχημένος που πέρασε ποτέ, ντροπή και μόνο ντροπή» (pics)

Αγριο κράξιμο στον Δημήτρη Μελισσανίδη από τους οπαδούς της ΑΕΚ για τον αποκλεισμό-ντροπή της Ενωσης από την Βελέζ Μόσταρ.

Την οργή των οπαδών της ΑΕΚ προκάλεσε ο ντροπιαστικός αποκλεισμός από την άσημη Βελέζ Μόσταρ, με τον κόσμο της Ενωσης μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Βόσνιους να μπαίνει στην επίσημη σελίδα των «κιτρινόμαυρων» στο Facebook και να τα χώνει σε διοίκηση και παίκτες.

Οι οπαδοί της Ενωσης έκραξαν άγρια τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τους ποδοσφαιριστές και τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, που κατάφεραν να αποκλειστούν από την ομάδα της Βοσνίας. Μια ομάδα που βρίσκεται στο Νο. 844 στην κατάταξη της UEFA. Νύχτα-ντροπή για την ΑΕΚ. Αυτός που συγκέντρωσε τα πυρά των οπαδών είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος για ένα ακόμα καλοκαίρι δεν έκανε μεταγραφές επιπέδου και άφησε γυμνή την ομάδα, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στα μηνύματά τους οι «κιτρινόμαυροι» οπαδοί.

«Άλλη μία μαύρη σελίδα από τις αμέτρητες που έχουν γραφτεί στην ιστορία της ομάδας τα τελευταία τρία χρόνια», «Η μεγαλύτερη ντροπή στην ιστορία της ομάδας. Χειρότερο από τον υποβιβασμό και αποκλεισμός από το περσινό καφενείο τη Ζόρια. Ευχαριστούμε Δημήτρη Μελισσανίδη». «Ρε ένας δεν υπάρχει με τσίπα στην διοίκηση;», «Ο πιο αποτυχημένος πρόεδρος που πέρασε ποτέ. Ντροπή και μόνο ντροπή», «Μετά το 1-5, άλλη μια ξεφτίλα επί εποχής Μελισσανίδη», «Σας σιχάθηκε η ψυχή μας», «οποιος πήρε διαρκείας είναι μεγάλο πρόβατο. Πληρώνει έναν τσάμπα μάγκα πρόεδρο», «Να παραιτηθεί όλη η διοίκηση, που άφησε την ομάδα γυμνή», «Καλά που θα τα άλλαζε όλα ο Μελ. Ο μόνος και βασικός υπεύθυνος γι αυτή την ντροπή. Βάλε λεφτά», «Με Αδαμίδη και Δημητρέλο λιγότερες ξεφτίλες θα ζούσαμε», «το βαρέλι δεν έχει πάτο», ανέφεραν μεταξύ άλλων οι οπαδοί της Ενωσης στα μηνύματά τους στα social media.

Δείτε τα σχόλια:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ