Άρης : Υπερηχογράφημα ο Ιντζόγλου

Άρης : Υπερηχογράφημα ο Ιντζόγλου

Η συμμετοχή του Λευτέρη Ιντζόγλου στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα. Ο Έλληνας μέσος θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις (υπερηχογράφημα) προκειμένου να διαπιστωθεί πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με την Καλλιθέα. Ακόμα ο Δημήτρης Σπανός αναμένεται στη μεσημεριανή προπόνηση να κάνει τις […]

Η συμμετοχή του Λευτέρη Ιντζόγλου στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα. Ο Έλληνας μέσος θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις (υπερηχογράφημα) προκειμένου να διαπιστωθεί πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με την Καλλιθέα.

Ακόμα ο Δημήτρης Σπανός αναμένεται στη μεσημεριανή προπόνηση να κάνει τις πρώτες του δοκιμές σε ότι αφορά τη ενδεκάδα που θα παρατάξει στον αγώνα της Δευτέρας. Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει τους τιμωρημένους Βαλεριάνο και Μπούρμπο, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα ο Σόουζα.

Το πιθανότερο είναι ότι το ντεμπούτο του με την φανέλα του Άρη θα κάνει στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Πέτρος Κανακούδης. Δείχνει άλλωστε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση στις προπονήσεις και θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ ο Τζανακάκης θα χρησιμοποιηθεί στο δεξί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ