ΟΦΗ : Μοναδική απουσία ο Κοιλιάρας

ΟΦΗ : Μοναδική απουσία ο Κοιλιάρας

Πώς και πώς περιμένουν το ματς με τον Άρη οι παίκτες του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ. Από τα πλάνα του Νίκου Παπαδόπουλου θα λείπει μόνο ο Γιάννης Κοιλιάρας.

Όσο και αν προσπάθησε να ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε ο Γιάννης Κοιλιάρας για να προλάβει να δώσει το «παρών» στο εντός έδρας ματς του ΟΦΗ κόντρα στον Άρη, τελικά δεν τα κατάφερε.

Ο έμπειρος μπακ των Κρητικών έμεινε εκτός αποστολής και θα δει την σπουδαία αναμέτρηση από τις εξέδρες του Γεντί Κουλέ, όπου αναμένεται να είναι ασφυκτικά γεμάτο και να μην πέφτει… καρφίτσα.

Τώρα όσον αφορά τις απουσίες των Μελανόλευκων αυτές περιορίζονται στον Κοιλιάρα, μιας και οι Μανώλης Μονιάκης και Μανώλης Παπαστεριανός ήταν γνωστό προ πολλού πως θα έχαναν το ματς με τους Θεσσαλονικείς.

Αυτές είναι και οι μοναδικές απουσίες που έχει ο ΟΦΗ. Κατά τα άλλα το κλίμα είναι πολύ καλό στις τάξεις των Κρητικών με τους ποδοσφαιριστές να ανυπομονούν για την συγκεκριμένη αναμέτρηση που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό ποια από τις δύο ομάδες θα τερματίσει πρώτη στη Football League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ