Σπάνος : «Δεν είπα ότι θα φύγω»

Σπάνος : «Δεν είπα ότι θα φύγω»

Ο προπονητής του Άρη τόνισε ότι δεν έχει μιλήσει ακόμα με τον Θόδωρο Καρυπίδη, αναφορικά με την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αινιγματικός εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Κλεάνθης Βικελίδης ο Δημήτρης Σπανός. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι δεν έχει συναντηθεί με τους διοικούντες την ΠΑΕ, σε ότι αφορά το μέλλον της συνεργασίας τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Άρη:

Για το παιχνίδι: «Ήταν για εμάς ένα εύκολο απόγευμα. Δεν απειληθήκαμε, δεν μας ενόχλησε ο αντίπαλος. Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες, κερδίσαμε εύκολα, είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Θέλουμε το επόμενο για να τελειώσουμε την άνοδο. Συνεχίζουμε σεμνά και ταπεινά και πάμε για την Κυριακή να πετύχουμε ακόμα μια νίκη”.

Για τις αλλαγές που έκανε: «Η εικόνα μας δεν είναι καλή. Αυτό το ξέρουμε όλοι. Αυτό που κοιτάς είναι να είναι η ομάδα σοβαρή, συγκεντρωμένη και να κερδίζει εύκολα. Τα παιδιά που πήραν ευκαιρίες, έδειξαν διάθεση, όπως ο Νίκιτς. Εγώ ξέρω που θα είμαι την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αυτοί δεν ξέρουν. Θα πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε την πίεση».

Για τα σενάρια με  ονόματα παικτών και προπονητών που κυκλοφόρησαν: «Έχω 28 παίκτες στα αποδυτήρια. Διαβάζουν 100 ονόματα και ξέρουν ότι οι 20 θα φύγουν. Αυτά, όμως, έχει μια μεγάλη ομάδα. Η ευθύνη είναι δική μας που δεν μπορούμε να αντέξουμε την πίεση. Είμαι μεγάλο παιδί και καταλαβαίνω. Μέχρι την τελευταία ώρα, όμως, θα τιμήσω τον προπονητή και τον πρόεδρο και θα φύγω αφήνοντας τα άριστα».

Για το αν προαναγγέλλει την αποχώρηση του: «Δεν είπα κάτι τέτοιο. Εγώ δεν μίλησα με κανέναν. Η εντολή που έχω πάρει από τον πρόεδρο, είναι να μην ρισκάρω την υπόθεση άνοδο και αυτό κάνω. Το ποιος θα φύγει ή θα μείνει δεν έχει σημασία. Το σημαντικό είναι να πετύχει η ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ