Γκάφα ολκής από την Σπάρτη, χάνει στα χαρτιά το ματς με τον Εργοτέλη

Γκάφα ολκής από την Σπάρτη, χάνει στα χαρτιά το ματς με τον Εργοτέλη

Η Σπάρτη έχασε το παιχνίδι κόντρα στον Εργοτέλη στα χαρτιά, καθώς στην ενδεκάδα της είχε έξι Έλληνες ενώ κανονικά λόγω των περιορισμών που της έχουν επιβληθεί θα έπρεπε να έχει στο αρχικό της σχήμα επτά.

Μέσα στον αγωνιστικό χώρο η Σπάρτη κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Εργοτέλη, ωστόσο οι Λάκωνες θα χάσουν το συγκεκριμένο παιχνίδι στα χαρτιά.

Σύμφωνα με το flnews.gr η «Βασίλισσα του Νότου» από το 78΄ κι έπειτα είχε στην ενδεκάδα της έξι Έλληνες παίκτες μετά την αντικατάσταση του Ζαχαριουδάκη από τον Κρασνίκι, ενώ κανονικά θα έπρεπε να παίζει με επτά, καθώς οι «κυανέρυθροι» δεν έχουν περάσει την διαδικασία αδειοδότησης.

Αυτό σημαίνει ότι σε όλα τα παιχνίδια της η ομάδα της Πελοποννήσου θα πρέπει να αγωνίζεται με επτά Έλληνες παίκτες που να έχουν είτε ελληνική ιθαγένεια, είτε να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εθνικές ομάδες.

Ωστόσο η Σπάρτη έχει να ανησυχεί και για άλλες ποινές, όπως με αφαίρεση τριών βαθμών, αλλά και με χρηματικό πρόστιμο από 8.000 μέχρι 40.000 ευρώ σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ.9 του ΚΑΠ.

Αναλυτικά το σχετικό άρθρο:

«Σε περίπτωση που γίνεται δεκτή ένσταση ή καταγγελία για οποιοδήποτε λόγο αντικανονικής συμμετοχής ποδοσφαιριστή για παράβαση του παρόντος Κανονισμού και των λοιπών Κανονισμών της Ε.Π.Ο., η υπαίτια ομάδα που μετέχει ο ποδοσφαιριστής αυτός, χάνει τον αγώνα με τέρματα 3-0, εκτός αν το αποτέλεσμα ευνοεί την αντίπαλη ομάδα, της αφαιρούνται τρεις (-3) βαθμοί από τον πίνακα του τρέχοντος πρωταθλήματος και της επιβάλλεται χρηματική ποινή από οκτώ χιλιάδες (8.000) ευρώ έως σαράντα χιλιάδες (40.000) ευρώ εάν πρόκειται για ΠΑΕ και έως 2.000,00 Ευρώ εάν πρόκειται για σωματείο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ