Άρης : Παραμένουν τα προβλήματα ενόψει Δόξας

Άρης : Παραμένουν τα προβλήματα ενόψει Δόξας

Τρεις σημαντικές απουσίες είχε ο Δημήτρης Σπανός στην προπόνηση της Τετάρτης (6/12), στην επιστροφή μετά το ρεπό που είχαν στη διάθεση τους οι ποδοσφαιριστές του Άρη.

Ο Αρης ετοιμάζεται να δώσει ένα σημαντικό παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή (10/12, 15:00), καθώς στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Football League, φιλοξενείται από τη Δόξα στην Δράμα.

Βεβαίως για τους Θεσσαλονικείς που μετρούν ήδη 6Χ6, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη, προκειμένου η ομάδα να κάνει ένα ακόμη βήμα ώστε να επιστρέψει στη φυσική της θέση, στην Σούπερ Λίγκα.

Τα αγωνιστικά προβλήματα πάντως συνεχίζουν να υφίστανται για τον Δημήτρη Σπανό, καθώς από το πρόγραμμα της Τετάρτης (6/12) απουσίασαν οι Μανώλης Τζανακάκης και Λούκα Μιλούνοβιτς που ακολούθησαν και πάλι ατομικό.

Εκτός ήταν και ο Βαγγέλης Πλατέλλας, που εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Ο Ελληνας επιθετικός συνέχισε και πάλι το ειδικό πρόγραμμα της αποθεραπείας του.

Στα ευχάριστα, ο Μπράνισλαβ Νίκιτς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση και προπονήθηκε κανονικά.

Να σημειώσουμε ότι την Πέμπτη (7/12), θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Σπανού, δηλαδή πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ