Ιντζόγλου : «Έχουμε θέσει τις βάσεις για να πετύχουμε την άνοδο»

Ιντζόγλου : «Έχουμε θέσει τις βάσεις για να πετύχουμε την άνοδο»

Ο έμπειρος μεσοαμυντικός του Άρη μίλησε στη Media Day που οργάνωσε η ΠΑΕ

Ο Λευτέρης Ιντζόγλου με δηλώσεις του εν όψει του κυριακάτικου εντός έδρας παιχνιδιού του Άρη με τον Απόλλωνα Πόντου (3 μ.μ.) αναφέρθηκε στην καλή πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα, που οι κίτρινοι θα επιδιώξουν να συνεχιστεί και το 2018.

«Καλή χρονιά με υγεία και μακάρι να πάει η ομάδα εκεί που της αξίζει. Θέλουμε πολύ να ξεκινήσουμε με μια νίκη. Ξεκουραστήκαμε την περίοδο των Χριστουγέννων και όταν γυρίσαμε δουλέψαμε αρκετά για το επόμενο παιχνίδι. Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Για τη διακοπή του σερί των νικών με τις δυο τελευταίες ισοπαλίες:

«Πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αν λέγαμε ότι θα πετύχουμε εφτά νίκες και δυο ισοπαλίες τότε όλοι θα ήταν ευχαριστημένοι. Ωστόσο με τον τρόπο που ήρθαν τα αποτελέσματα είμαστε στεναχωρημένοι, γιατί με τον ΟΦΗ θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, ενώ από την άλλη με τον Παναιγιάλειο μπορούσαμε μέχρι και να χάσουμε. Έχουμε κάνει ένα ιδανικό ξεκίνημα μέχρι στιγμής και έχουμε θέσει τις βάσεις για να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου».

Για τους οπαδούς του Άρη:

«Όλοι πιστεύουμε πως ο κόσμος θα είναι δίπλα μας και σε αυτό το παιχνίδι και θα μας βοηθήσει να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν νιώθει δικαιωμένος για την επιλογή που έκανε το καλοκαίρι να φορέσει τη φανέλα των κίτρινων:

«Αισθάνομαι δικαιωμένος, είμαι μια χαρά, και με τα παιδιά υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια, αλλά και με το προπονητικό τιμ. Όλα βαίνουν καλώς μέχρι στιγμής».

Για τον παρτενέρ του στα χαφ Χουσεΐν Μουμίν:

«Έχουμε δέσει πολύ καλά και συνεργαζόμαστε άψογα. Παίζοντας τόσα παιχνίδια και με τόσες προπονήσεις σαν δίδυμο, καταλαβαινόμαστε απόλυτα και καλύπτει ο ένας τον άλλον».

Για το αν έχει προσδοκίες να παίξει με την ομάδα στη Superleague του χρόνου:

«Αυτό εννοείται. Όπως κι εγώ έτσι κι άλλα παιδιά κάναμε δυο χρόνια συμβόλαιο και έχουμε στόχο να αγωνιστούμε με τον Άρη στη Superleague».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ