Βινίσιους: «Το πρωτάθλημα που κάποτε ανήκε σε Ροναλντίνιο, Ρονάλντο, Κριστιάνο και Μέσι σήμερα ανήκει σε ρατσιστές» (pic)

Βινίσιους: «Το πρωτάθλημα που κάποτε ανήκε σε Ροναλντίνιο, Ρονάλντο, Κριστιάνο και Μέσι σήμερα ανήκει σε ρατσιστές» (pic)

Μέσω ανάρτησής του στα social media ο Βινίσιους ξέσπασε κατά του ρατσισμού που υπάρχει στη La Liga και την Ισπανία.

Ο ρατσισμός έκανε ξανά την εμφάνισή του στη La Liga, με τον Βινίσιους να δέχεται επίθεση κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Βαλένθια στο «Μεστάγια».

Ο Βραζιλιάνος ξέσπασε μέσω των social media, τονίζοντας πως οι φορές είναι πάρα πολλές, πως η Ισπανία έχει αποκτήσει τη φήμη της ρατσιστικής χώρας, ενώ επισήμανε ότι το πρωτάθλημα κάποτε άνηκε σε Ροναλντίνιο, Ρονάλντο, Κριστιάνο και Μέσι και σήμερα ανήκει σε ρατσιστές.

Η ανάρτηση του Βινίσιους:

«Δεν είναι η πρώτη φορά, ούτε η δεύτερη, ούτε η τρίτη. Ο ρατσισμός είναι φυσιολογικός στη La Liga. H διοργάνωση τον θεωρεί φυσιολογικό, όπως και η Ομοσπονδία, ενώ οι αντίπαλοι το ενθαρρύνουν. Λυπάμαι πολύ. Το πρωτάθλημα που κάποτε ανήκε σε Ροναλντίνιο, Ρονάλντο, Κριστιάνο και Μέσι σήμερα ανήκει σε ρατσιστές.

Ένα όμορφο έθνος, που με καλωσόρισε και που αγαπώ, αλλά που συμφώνησε να εξάγει την εικόνα μιας ρατσιστικής χώρας στον κόσμο. Λυπάμαι για τους Ισπανούς που δεν συμφωνούν, αλλά σήμερα, στην Βραζιλία, η Ισπανία είναι γνωστή ως χώρα ρατσιστών. Και δυστυχώς, για όλα όσα συμβαίνουν κάθε εβδομάδα, δεν έχω κάποια άμυνα. Συμφωνώ. Είμαι όμως δυνατός και θα πάω μέχρι τέλους κόντρα στους ρατσιστές. Έστω και μακριά από εδώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ