Γερμανία : Θα παραμείνει ο Λεβ μέχρι το 2022

Γερμανία : Θα παραμείνει ο Λεβ μέχρι το 2022

Ο Γιόακιμ Λεβ θα εξαντλήσει το συμβόλαιο του με τη Γερμανία όπως δήλωσε ο πρόεδρος της γερμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Η Γερμανία ξεκίνησε με κακό τρόπο την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της στο Μουντιάλ της Ρωσίας, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από το Μεξικό στο εναρκτήριο παιχνίδι της και παίρνοντας την πρόκριση στους «16» του παγκοσμίου κυπέλλου στις καθυστερήσεις στο ματς κόντρα στη Σουηδία.

Ο Γιοακίμ Λεβ και οι παίκτες του δέχονται σφοδρή κριτική για τη συνολική αγωνιστική τους εικόνα (συμπεριλαμβανομένων των φιλικών προετοιμασίας), αλλά ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει τη στήριξη της ομοσπονδίας.

Ο πρόεδρος της γερμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Ράινχαρτ Γκρίντελ, ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται θέμα παραμονής του Λεβ: «Πριν από το Μουντιάλ ανανέωσαμε το συμβόλαιο του έως το 2022. Μπορεί να ξεκινήσαμε άσχημα, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του. Στη συνέχεια της διοργάνωσης θα πάμε πολύ καλύτερα, αλλά όπως και να έχει, ο Γιοακίμ θα παραμείνει στον πάγκο της εθνικής», τόνισε σχετικά ο Γκρίντελ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ