Ρεγκραγκί: «Δεν είμαι χαρούμενος με τα ημιτελικά, θέλω να είμαι στον τελικό»

Ρεγκραγκί: «Δεν είμαι χαρούμενος με τα ημιτελικά, θέλω να είμαι στον τελικό»

Ο Γουαλίντ Ρεγκραγκί δήλωσε μεταξύ αλλών στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ημιτελικού με τη Γαλλία πως δεν είναι ευχαριστημένος με τα ημιτελικά και θέλει η ομάδα του να δώσει το παρών στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Ο προπονητής της εθνικής Μαρόκου  Γουαλίντ Ρεγκραγκί στην συνέντευξη Τύπου πριν το σπουδαίο ημιτελικό απέναντι στην Γαλλία δήλωσε μεταξύ άλλων πως δεν είναι ευχαριστημένος με τίποτα άλλο παρά μόνο τον τελικό του Μουντιάλ στο Κατάρ.

Ο 47χρόνος πιστεύει όσο τίποτα στην ομάδα του και έστειλε σύνθημα νίκης απέναντι στους παγκόσμιους πρωταθλητές του 2018.

Διαβάστε επίσης: Το τέλος του Σάντος και οι 3 γερές «ελληνικές» υποψηφιότητες για τον πάγκο της Πορτογαλίας

Όσα δήλωσε ο Ρεγκραγκί: 

«Θέλουμε να κερδίσουμε. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε αυτόν τον στόχο. Θα έχουμε εξαιρετική ενέργεια. Το να λέμε ότι είμαστε ικανοποιημένοι που φτάσαμε στα ημιτελικά δεν μας ταιριάζει. Ίσως είναι η μοναδική ευκαιρία να κερδίσουμε το Μουντιάλ.

Είμαστε σε αποστολή. Δεν είμαστε κουρασμένοι, επιμένω. Θα τρέξουμε, δεν θα υπάρχει κούραση. Έχουμε μια ευκαιρία, δεν θέλω να τη χάσω. Δεν θέλω να περιμένω σαράντα χρόνια. Υπάρχουν φορές που πρέπει να επισημάνεις την περιοχή σου, τώρα είναι η ώρα.

Εμείς ήρθαμε εδώ για να αλλάξουμε τη νοοτροπία της ηπείρου μας. Εγώ δεν είμαι χαρούμενος με τα ημιτελικά. Θέλω να είμαι στον τελικό. Ελπίζω ότι η Γαλλία δεν θα μας σεβαστεί, επειδή αν το κάνει θα είναι δύσκολο για εμάς«, ανέφερε χαρακτηριστικά για τη μονομαχία των δύο ομάδων ο Ρεγκραγκί.

Έπειτα ρωτήθηκε για τις σχέσεις τη μάχη των Εμπαπέ και Χακίμι και τη σχέση τους αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Ο Χακίμι ξέρει τον Εμπαπέ καλύτερα από μένα. Δεν πρόκειται να κάνουμε ένα «αντι-Εμπαπέ» σχέδιο. Ο λόγος είναι ότι δυστυχώς δεν είναι μόνο αυτός. Γνωρίζουμε και τη δουλειά που κάνει ο Γκριεζμάν ανάμεσα στις γραμμές. Αλλά ο Χακίμι είναι ένας πρωταθλητής, δεν ανησυχώ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ