Ολυμπιακός: Επιασε δουλειά ο Ελ Αραμπί (pics)

Ολυμπιακός: Επιασε δουλειά ο Ελ Αραμπί (pics)

Ο Μαροκινός επιθετικός ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και την Κυριακή πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τους Πειραιώτες.

Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε την Κυριακή ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός επιθετικός ήρθε στην Ελλάδα την Παρασκευή, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους Ερυθρόλευκους και έφυγε αμέσως για την Αυστρία.

Ο Αφρικανός στράικερ ενσωματώθηκε στην «ερυθρόλευκη» προετοιμασία θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς και σήμερα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τα χρώματα των Πειραιωτών.

Ο Ελ Αραμπί ήταν ευδιάθετος και μάλιστα φωτογραφήθηκε με έναν από τους φιλάθλους που βρέθηκαν στην προπόνηση, προκειμένου να δουν από κοντά τα αστέρια της αγαπημένης τους ομάδας.

Ο έμπειρος επιθετικός τις επόμενες ημέρες θα ανεβάσει στροφές και θα πάρει χρόνο συμμετοχής στα φιλικά που θα δώσει ο Ολυμπιακός στην Αυστρία, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τον υπολογίζει για τα μεγάλα παιχνίδια με την Πλζεν για τα προκριματικά του Champions League.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ