Ο Αντετοκούνμπο και το παπούτσι του

Ο Αντετοκούνμπο και το παπούτσι του

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε τον περασμένο Νοέμβριο μια εξαιρετική συμφωνία με την εταιρεία αθλητικών ειδών ΝΙΚΕ, βάσει της οποίας, εκτός των χρημάτων που θα πάρει (9 εκ. δολάρια για τον πρώτο χρόνο), θα αποκτήσει και το δικό του παπούτσι! Ένα παπούτσι που θα λανσαριστεί στην παγκόσμια αγορά με το όνομά του. Βέβαια, αυτό δεν θα […]

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε τον περασμένο Νοέμβριο μια εξαιρετική συμφωνία με την εταιρεία αθλητικών ειδών ΝΙΚΕ, βάσει της οποίας, εκτός των χρημάτων που θα πάρει (9 εκ. δολάρια για τον πρώτο χρόνο), θα αποκτήσει και το δικό του παπούτσι! Ένα παπούτσι που θα λανσαριστεί στην παγκόσμια αγορά με το όνομά του.

Βέβαια, αυτό δεν θα το δούμε πολύ σύντομα. Συνήθως τέτοιες διαδικασίες απαιτούν χρόνο, γύρω στους 14-19 μήνες από την υπογραφή της συμφωνίας, όπως λένε αυτοί που γνωρίζουν. Και σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας πριν από μερικές εβδομάδες, το signature shoe του Αντετοκούνμπο πρόκειται να κυκλοφορήσει από τη ΝΙΚΕ το φθινόπωρο του 2019.

Παρ’ όλα αυτά ο Γιάννης έχει αρχίσει να μαζεύει ιδέες σχετικά με το πώς θα είναι φτιαγμένο αυτό το παπούτσι. Και μέσω twitter ζητά από τον κόσμο να πει τη γνώμη του. «Ποια είναι τα δύο πράγματα που θέλετε κυρίως να δείτε στο δικό μου signature shoe;», ρωτάει.

Ο ίδιος πάντως, όταν τον ρώτησαν προ καιρού στις ΗΠΑ, δεν είχε διστάσει να απαντήσει: «Θέλω να είναι κάτι ανάμεσα στο παπούτσι του Κόμπι και σε αυτό του Κάιρι Ίρβινγκ. Θα βοηθήσω στο σχεδιασμό του. Θα έχω πλήρη ανάμιξη σε ό,τι αφορά αυτό το παπούτσι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ