Χιούστον Ρόκετς : Προς ανανέωση ο Καπελά

Χιούστον Ρόκετς : Προς ανανέωση ο Καπελά

Αλλαγή στα δεδομένα της ανανέωσης του συμβολαίου του Καπελά με τους Ρόκετς.

Αλλαγή δεδομένων στο θέμα της ανανέωσης του Κλιντ Καπελά με τους Χιούστον Ρόκετς, καθώς ο Ελβετός σέντερ βρίσκεται πολύ κοντά στην παραμονή.

Τις προηγούμενες μέρες η ανανέωση του βασικού σέντερ των Ρόκετς έδειχνε απίθανη, με την οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές να είναι αρκετά μεγάλη. Ωστόσο η πρόθεση των φιναλίστ της Δυτικής Περιφέρειας είναι να τον κρατήσουν και το απέδειξαν στην πράξη με νέα πρόταση στον Καπελά. Πλέον ο «βράχος» της άμυνας του Χιούστον είναι πολύ κοντά στην παραμονή του. Ο Κλιντ Καπελά ζητάει 100 εκατ. δολάρια για συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων, ενώ το Χιούστον προσφέρει συμβόλαιο 85 εκατ. για 5 χρόνια.

Ο Ελβετός σέντερ μπορεί να είναι στη σκιά του Τζέιμς Χάρντεν και του Κρις Πολ αλλά ήταν κομβικός στην πορεία των Τεξανών. Με 13.9 πόντους, 10.8 ριμπάουντ και 1.9 τάπες, ο Καπελά έκανε όλη τη «βρώμικη» δουλειά στη ρακέτα της ομάδας. Μάλιστα ο Καπελά τερμάτισε πρώτος στο ποσοστό ευστοχίας των σουτ εντός παιδιάς, με το 65% του να επισφραγίζει την αποτελεσματικότητα του και στην επίθεση των Ρόκετς.

Επίσης αξίζει να αναφέρουμε ότι χώρο στο σάλαρι καπ για να προσφέρουν μεγάλο συμβόλαιο στον Καπελά έχουν μόνο οι Σκραμέντο Κινγκς αυτή τη στιγμή, αλλά η κατάσταση στην πρώην ομάδα του Γιώργου Παπαγιάννη δεν την καθιστά διεκδικήτρια τίτλου σε καμία περίπτωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ