Moto Guzzi V7 III Limited

Moto Guzzi V7 III Limited

Την εκδήλωση «Wheels and Waves» στη Γαλλία, προτίμησε η Moto Guzzi προκειμένου να παρουσιάσει τη V7 III Limited, μια νέα και πιο μοντέρνα εκδοχή της «750», η οποία θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, μόλις 500. Καλεσμένος ήταν και ο Ρομπέρτο Ντ’ Αμίκο, ένας από τους πιο γνωστούς και σεβαστούς Ιταλούς σέρφερ, ο οποίος πόζαρε […]

Την εκδήλωση «Wheels and Waves» στη Γαλλία, προτίμησε η Moto Guzzi προκειμένου να παρουσιάσει τη V7 III Limited, μια νέα και πιο μοντέρνα εκδοχή της «750», η οποία θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, μόλις 500.

Καλεσμένος ήταν και ο Ρομπέρτο Ντ’ Αμίκο, ένας από τους πιο γνωστούς και σεβαστούς Ιταλούς σέρφερ, ο οποίος πόζαρε με τη μοτοσικλέτα, η οποία έχει φινίρισμα από χρώμιο και εκλεπτυσμένα υλικά υψηλής τεχνολογίας, όπως είναι το ανθρακόνημα και το αλουμίνιο.

Τα χρωμιωμένα εξαρτήματα στη Moto Guzzi V7 III Limited είναι αρκετά και πηγαίνουν αρκετά χρόνια πίσω τους μυημένους στον χώρο. Για παράδειγμα, από χρώμιο είναι η δεξαμενή καυσίμου, ενώ ο «αετός» στο πλευρό, είναι σε μεταλλικό χρώμα. Η σκούρα απόχρωση εν συνεχεία, εντοπίζεται σε μεγάλο μέρος της μοτοσικλέτας, από τις ζάντες αλουμινίου έως τη σέλα, με ραφές που ταξιδεύει τους πάντες σε μιαν άλλη εποχή, ενώ από ανθρακόνημα είναι κατασκευασμένα τα φτερά και τα πλευρικά πάνελ. Από αλουμίνιο είναι η τάπα του ρεζερβουάρ, αλλά και οι ανυψωτήρες του τιμονιού, που φέρουν τον σειριακό αριθμό του δικύκλου.

Η 2κύλινδρη Moto Guzzi V7 III Limited, διαθέτει επίσης καλύμματα από μαύρο ανοδιωμένο αλουμίνιο στο τμήμα του γκαζιού, ενώ οι κυλινδροκεφαλές είναι έτσι κατασκευασμένες, ώστε να παρέχεται η απαραίτητη ψύξη στο μοτέρ.

Στον πίνακα οργάνων, υπάρχει μια κυκλική οθόνη με αναλογικό κοντέρ, ενώ οι υπόλοιπες πληροφορίες παρέχονται μέσω μιας ψηφιακής οθόνης.

Πηγή: Moto Guzzi

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ