Μόντριτς : «Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω στην εθνική»

Μόντριτς : «Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω στην εθνική»

Ο Λούκα Μόντριτς τόνισε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην εθνική Κροατίας.

Ο Λούκα Μόντριτς μίλησε για το μέλλον του στην εθνική Κροατίας κι άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, καθώς τόνισε πως δεν έχει αποφασίσει αν θα συνεχίσει. Όπως δήλωσε ο Κροάτης μέσος θα αποφασίσει αφού πρώτα ηρεμήσει για 7-10 μέρες από όλα τα συναισθήματα μετά την ήττα από τη Γαλλία στον τελικό του Μουντιάλ.

«Το μέλλον αυτής της ομάδας είναι λαμπρό, αλλά το να συζητάμε με ποιους παίκτες δεν έχει νόημα αυτή τη στιγμή. Θα ξεκουραστώ για λίγες μέρες, θα ηρεμήσω από όλα αυτά τα συναισθήματα και θα δούμε. Είναι καλύτερο να αποφασίζεις 7-10 μέρες μετά παρά αμέσως μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι», τόνισε ο αρχηγός της Κροατίας.

«Σίγουρα υπάρχει απογοήτευση, αλλά δώσαμε τα πάντα, δεν τα παρατήσαμε ακόμη και στο 4-1 και αυτή η πορεία είναι η μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του κροατικού αθλητισμού. Μπορούμε να είμαστε περήφανοι για ό,τι πετύχαμε. Δυστυχώς κάποιες λεπτομέρειες δεν ήταν με το μέρος μας. Στο σημείο που ήμασταν καλύτεροι, δεχτήκαμε ένα γκολ από πέναλτι. Δεν έχω δει τη φάση, αλλά πολλοί λένε πως δεν έπρεπε να δοθεί πέναλτι», πρόσθεσε.

Για την ανάδειξή του σε κορυφαίο παίκτη του Μουντιάλ; «Είμαι περήφανος, αλλά θα ήμουν πιο χαρούμενος αν είχαμε κατακτήσει τον τίτλο. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου. Πάντα απολαμβάνω να παίζω με την εθνική ομάδα, αλλά αυτή τη φορά το χάρηκα περισσότερο από κάθε άλλη», δήλωσε ο Μόντριτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ