Παναθηναϊκός : Παζάρια για την ελευθέρας του Καμπετσή

Παναθηναϊκός : Παζάρια για την ελευθέρας του Καμπετσή

Ο Παναθηναϊκός θέλει δικό του κι όχι δανεικό τον 19χρονο φορ. Μικρή η διαφορά με τον ποδοσφαιριστή και την Ντόρτμουντ.

Από μέρα σε μέρα αναμένεται να ντυθεί στα πράσινα ο Αργύρης Καμπετσής. Η μεταγραφή του 19χρονου επιθετικού στον Παναθηναϊκού δεν έχει ολοκληρωθεί, διότι συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις τόσο με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, όσο και με τη Ντόρτμουντ.

Αυτό που έχει γίνει επίσης ξεκάθαρο τις τελευταίες μέρες, είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν συζητάει με τον γερμανικό σύλλογο για τον δανεισμό του ταλαντούχου φορ, αλλά για την ελευθέρας του. Αυτή είναι η προτεραιότητα του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού Νίκου Νταμπίζα, ο οποίος έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στους Βεστφαλούς, αλλά η απάντηση προς το παρόν είναι αρνητική. Η διαφορά, βέβαια, δεν κρίνεται σημαντική κι έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι θα ξεπεραστεί το συγκεκριμένο θέμα. Αν ο Νταμπίζας διαπιστώσει ότι καθυστερεί πολύ η υπόθεση, μόνο τότε θα μπει στη διαδικασία να μιλήσει για δανεισμό. Εννοείται, ότι αν αποκτηθεί ως ελεύθερος οι Γερμανοί θα κρατήσουν κι ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Όσον αφορά την πλευρά του ποδοσφαιριστή, επίσης υπάρχει απόσταση, αλλά δεν είναι αδύνατο να καλυφθεί. Το αντίθετο. Κάποιες πηγές αναφέρουν ότι έχει ζητήσει κάποια μπόνους ο Καμπετσής, αλλά και μία μικρή αύξηση στις πάγιες αποδοχές. Κι εδώ, λοιπόν, όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει συμφωνία. Θέλει, άλλωστε, πάρα πολύ και ο νεαρός -πρώην φορ του Ολυμπιακού- να παίξει στο «τριφύλλι». Εξελίξεις σε κάθε περίπτωση θα υπάρξουν έως την Παρασκευή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ