Η συζήτηση για το μέλλον του Χάμιλτον – Το ενδεχόμενο απόσυρσης

Η συζήτηση για το μέλλον του Χάμιλτον – Το ενδεχόμενο απόσυρσης

Ο Λιούις Χάμιλτον φέρεται να είναι κοντά στο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Η φετινή σεζόν της Formula 1 είχε ένα από τα πιο δραματικά φινάλε στην ιστορία του αθλήματος. Ο Λιούις Χάμιλτον εκεί που βρισκόταν… αγκαλιά με τον τίτλο του πρωταθλητή, είδε τον Μαξ Φερστάπεν να τον περνάει στον τελευταίο γύρο.

Αυτό έχει επηρεάσει πολύ τον Χάμιλτον, κάτι το οποίο φαίνεται μέσα από τις κινήσεις του. Αρχικά σταμάτησε να ακολουθεί στο Instagram τη Formula 1, ενώ πλέον δεν ακολουθεί κανέναν.

Ο Μπέρνι Έκλεστον που έχει στην κατοχή του τα δικαιώματα της Formula 1 μίλησε για το μέλλον του επτά φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή και όπως τόνισε μετά από συζήτηση που είχε με τον πατέρα του, Άντονι Χάμιλτον, ενδέχεται είτε να αποσυρθεί είτε να μην αγωνιστεί την επόμενη χρονιά.

«Πριν από μερικές μέρες μίλησα με τον πατέρα του (Άντονι Χάμιλτον) και συνειδητοποίησα αμέσως ότι δεν ήθελε να μιλήσει για το μέλλον του γιου του, οπότε μιλήσαμε μόνο για επαγγελματικά. Νομίζω όμως ότι ο Λούις αποσύρεται ή ότι δεν θα τρέξει τη χρονιά που έρχεται. Η απογοήτευσή του στο Άμπου Ντάμπι ήταν πολύ μεγάλη, και τον καταλαβαίνω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 91χρονος Βρετανός επιχειρηματίας σε συνέντευξή του στην ελβετική εφημερίδα «Blick».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ