Ελλάδα – Πορτογαλία 29-0

Ελλάδα – Πορτογαλία 29-0

Η ομάδα του Γιώργου Μορφέση με την επιβλητική της νίκη κατέκτησε την δεύτερη θέση του ομίλου και θα αντιμετωπίσει μία εκ των Γαλλία ή Τουρκία (την 2η ομάδα του άλλου ομίλου) στον μικρό τελικό της διοργάνωσης (30/6 18.20).

Το χάλκινο μετάλλιο των πρώτων Μεσογειακών Αγώνων για τη γυναικεία υδατοσφαίριση, που διεξάγονται στην Ταραγόνα, θα διεκδικήσει η Εθνική μας ομάδα των γυναικών, έπειτα από την ευρεία νίκη της, επί της Πορτογαλίας με 29-0.

Η ομάδα του Γιώργου Μορφέση κατέκτησε την δεύτερη θέση του ομίλου και θα αντιμετωπίσει μία εκ των Γαλλία ή Τουρκία (την 2η ομάδα του άλλου ομίλου) στον μικρό τελικό της διοργάνωσης (30/6 18.20).

Η Εθνική μας ομάδα συμμετέχει στον δεύτερο όμιλο με αντιπάλους την Ισπανία και την Πορτογαλία. Στον άλλο Όμιλο μετέχουν η Ιταλία, η Γαλλία και η Τουρκία.

Στον τελικό των αγώνων θα διεκδικήσουν το χρυσό μετάλλιο οι πρώτες ομάδες των δύο ομίλων, Ιταλία και Ισπανία (30/6 20.20).

Αξίζει να σημειωθεί πως στην αναμέτρηση με την Πορτογαλία σκόραραν όλες οι παίκτριες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Αναλυτικά τα γκολ:

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Μορφέσης): Διαμαντοπούλου, Τσουκαλά 3, Διαμαντοπούλου Βασιλική 2, Ελευθεριάδου 1, Πλευρίτου Μ. 2, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 3, Χυδηριώτη 4, Πάτρα 3, Πρωτοπαπά 3, Πλευρίτου Ελ. 3, Ξενάκη 4, Σταματοπούλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ