Ιωνικός : Νέος team manager ο Αναστασόπουλος

Ιωνικός : Νέος team manager ο Αναστασόπουλος

Στην ανακοίνωση πως τη θέση του team manager αναλαμβάνει από σήμερα ο Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος προχώρησε ο Ιωνικός Νικαίας.

Τη θέση του team manager κάλυψε ο Ιωνικός.

Ο σύλλογος της Νίκαιας ανακοίνωσε πως τη θέση αυτή καταλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος με σκοπό να προστεθεί ένας ακόμα νέος και ενθουσιώδης άνθρωπος στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνικού:

«Συνεχίζεται η ενίσχυση στο staff του ΙONIKOS BC HELLENIC COIN, με τον Κωνσταντίνο Αναστασόπουλο να προστίθεται στη νεανική κι ενθουσιώδη «αλυσίδα» του επιτελείου της ομάδας μας ως Team Manager.

O νέος Team Manager της ομάδας έχει γεννηθεί στις 18 Απριλίου του 1995 και έχει εξειδίκευση στο Sports Management, καθώς είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Μάλιστα, συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Διοίκησης Υπηρεσιών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είχε ασχοληθεί με το μπάσκετ σε μικρότερη ηλικία, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει εργαστεί ως Event Manager σε πολλές διοργανώσεις, ανάμεσα στις οποίες αρκετά αθλητικά events. Στην ομάδα μας, θα έχει μεταξύ άλλων συνδετικό ρόλο ανάμεσα στους αθλητές και το staff και θα βιώσει την πρώτη του εμπειρία σε σύλλογο της Basket League.

Κωνσταντίνε, σε καλωσορίζουμε στον ΙONIKOS BC HELLENIC COIN! »

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ