ΠΑΟΚ – Λαύριο 83-65

ΠΑΟΚ – Λαύριο 83-65

Πατώντας το... γκάζι από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά ο ΠΑΟΚ πήρε μία άνετη και ευρεία νίκη επί του Λαυρίου η οποία ήταν και η πρώτη του στο πρωτάθλημα (83-65). Δεύτερη ήττα σε ισάριθμα ματς για το σύνολο του Χρήστου Σερέλη.

Πατώντας το… γκάζι από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά ο ΠΑΟΚ πήρε μία άνετη και ευρεία νίκη επί του Λαυρίου η οποία ήταν και η πρώτη του στο πρωτάθλημα (83-65). Δεύτερη ήττα σε ισάριθμα ματς για το σύνολο του Χρήστου Σερέλη.

Το Λαύριο ήταν η ομάδα που μπήκε καλύτερα στο ρυθμό της αναμέτρησης, βρήκε στόχο από τη γραμμή του τριπόντου και μπόρεσε να πάρει διαφορά έξι πόντων (18-24) με τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου.

Ωστόσο, η κατάσταση άλλαξε από τη δεύτερη περίοδο και μετά. Οι γηπεδούχοι παίζοντας με τρία γκαρντ (Παπαντωνίου – Γκρίφιν – Λονγκ) μπόρεσαν να κυκλοφορήσουν καλύτερα τη μπάλα να ανατρέψουν τα δεδομένα και να πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια με τον Δικέφαλο μπροστά με 41-40.

Το σύνολο του Κώστα Μέξα έβαλε τις «βάσεις» για τη νίκη από την αρχή του δεύτερου μέρους και έπειτα. Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης δήλωσε δυναμικό παρών, από κοντά και ο Έλστον Τέρνερ και έτσι η ομάδα της Θεσσαλονίκης δέκα λεπτά πριν το σφύριγμα της λήξης προηγήθηκε με έξι πόντους (59-53).

Λοβ, Τσαλμπούρης και Μπιτς απέδειξαν την ικανότητα τους έξω από το 6.75μ και έτσι ο ΠΑΟΚ έκανε τη διαφορά του διψήφια, το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε μορφή και έτσι οι Ασπρόμαυροι πήραν τη πρώτη τους νίκη στη Basket League.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Βαγγέλης Μαργαρίτης με 13 πόντους, ενώ εξαιρετικοί ήταν και οι Λοβ (12π), Κακλαμανάκης (7π, 8ριμπ), αλλά και Τέρνερ με 11 πόντους.

Για τους φιλοξενούμενους ο Ντιαλό έκανε τη διαφορά με 14 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ και ο Ντέιβις το «πάλεψε» με 11 πόντους και 7 ριμπάουντ επίσης.

Τα δεκάλεπτα: 18-24, 41-40, 59-53, 83-65

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ