Οριστικό – Αποχωρεί από τους Ολυμπιακούς Αγώνες όλη η αποστολή της συγχρονισμένης κολύμβησης

Οριστικό – Αποχωρεί από τους Ολυμπιακούς Αγώνες όλη η αποστολή της συγχρονισμένης κολύμβησης

Η ΕΟΕ ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το Ολυμπιακό Χωριό όλη η ελληνική αποστολή της καλλιτεχνικής κολύμβησης εξαιτίας των νέων κρουσμάτων κορωνοϊού. Δεν θα αγωνιστούν σήμερα οι Πλατανιώτη και Παπάζογλου.

Ολυμπιακοί Αγώνες τέλος για την ελληνική αποστολή της καλλιτεχνικής κολύμβησης. Η ΕΟΕ ενημερώθηκε από την Ολυμπιακή Επιτρόπη πως θα πρέπει να αποχωρήσει η ομάδα που θα εκπροσωπούσε την Ελλάδα στο αγώνισμα.

Ο λόγος ήταν τα τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν στις αθλήτριες που θα αγωνίζονταν στο ομαδικό και πλέον η αποστολή θα καταλύσει στο ξενοδοχείο καραντίνας μέχρι να επιστρέψει αρνητικό τεστ COVID-19.

Αποτέλεσμα του παραπάνω γεγονότος είναι και η απόσυρση του ελληνικού ντουέτου της Ευαγγελίας Πλατανιώτη και Εβελίνας Παπάζογλου από τον προκριματικό. Θυμίζουμε πως μετά την ολοκλήρωση του ελεύθερου προγράμματος βρίσκονταν στην δέκατη θέση της κατάταξης, ενώ σήμερα αναμένοταν να αγωνιστούν στο τεχνικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΕ:

«Λόγω των τριών νέων κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης, η Οργανωτική Επιτροπή ενημέρωσε το Αρχηγείο της ελληνικής ομάδας ότι και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης πρέπει να αποχωρήσουν από το Ολυμπιακό Χωριό και να μεταφερθούν σε ξενοδοχείο εντατικής παρακολούθησης.

Αυτό σημαίνει ότι οριστικά, δεν θα υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση ούτε στο ομαδικό, ούτε στο ντουέτο της καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Οι τρεις αθλήτριες που βρέθηκαν θετικές στον κορωνοϊό βρίσκονται ήδη σε ξενοδοχείο καραντίνας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ