Παντρεύεται το μοντέλο Στέλλα Δημητρίου

Παντρεύεται το μοντέλο Στέλλα Δημητρίου

Χάρης Σιανίδης: Χάρηκα για τον ξαφνικό́ γάμο της αλλά́ ταυτόχρονα ήταν για μένα ένα σοκ

Τον έρωτα τους αποφάσισαν να επισφραγίσουν η Στέλλα Δημητρίου και ο εκλεκτός της καρδιάς της, Δημήτρης Μιχαηλίδης. Το μοντέλο είπε το μεγάλο «ναι» στην πρόταση γάμου του επιχειρηματία και πρόκειται σύντομα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Πριν λίγες μέρες, η Στέλλα Δημητρίου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει χαμογελαστή στο πλευρό του μέλλοντα συζύγου της και έγραψε στη συνοδευτική λεζάντα: «Και σκέφτομαι πάλι πως ταξίδι είναι οι άνθρωποι …. μα πιο πολύ ταξίδι είναι το πάθος να μοιραστείς το δρόμο».

Λίγο αργότερα, ο κολλητός της φίλος και pr manager Χάρης Σιανίδης αποκάλυψε τη χαρμόσυνη είδηση με μια ανάρτηση στον δικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Με γέλια κλείνει αυτή η βραδιά….. και με πολλή συγκίνηση…. ξέρετε η Στέλλα ήταν πάντα για μένα κάτι παραπάνω από φίλη…συνοδοιπόρος-οικογένεια ….κοινή πορεία-ηλικία-διαδρομή…. χάρηκα για τον ξαφνικό γάμο της αλλά ταυτόχρονα ήταν για μένα ένα σοκ το… ολοκληρωτικό τέλος μιας ανέμελης εποχής που πέρασε ανεπιστρεπτί ….ήταν η τελευταία ελεύθερη φίλη μου…και θα παραμείνει για πάντα προστατευόμενη και αγαπημένη μου!!! Τώρα την ελευθερία θα την απολαμβάνω πλέον μόνος μου!!! Σ’ αγαπώ Στέλλα μου….έχουμε να ζήσουμε πολλά ακόμα παρέα» έγραψε ο Χάρης Σιανίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ