Μόντριτς:«Ένιωσα κουρασμένος μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο»

Μόντριτς:«Ένιωσα κουρασμένος μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο»

Για το πόσο κουρασμένος ένιωθε μετά τη λήξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου μίλησε ο Λούκα Μόντριτς, μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στη Ρόμα.

Ο Λούκα Μόντριτς ήταν ο ηγέτης της εθνικης Κροατίας στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο, οδηγώντας την μέχρι το τελικό της διοργάνωση. Αυτή η καταπληκτική πορεία της ομάδας του Ζλάτκο Ντάλιτς κούρασε τον αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε δηλώσεις του μετά το χθεσινό παιχνίδι της «βασίλισσας» απέναντι στη Ρόμα.

Πια αναλυτικά,ο Κροάτης άσος των «μερένχες μιλώντας στη μικτή ζώνη μετά τη λήξη του χθεσινού παιχνιδιού κόντρα στη Ρόμα τόνισε:« Ήμουν κουρασμένος μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά. Ωστόσο, τώρα αρχίζω να αισθάνομαι καλύτερα, νιώθω πιο φρέσκος και όχι τόσο κουρασμένος».

Στη συνέχεια, ο 33χρονος μέσος των «μερένχες» σχολίασε την νίκη της ομάδας του απέναντι στους «τζαλιορόσι» του Κώστα Μανωλά λέγοντας:« Ήταν μια σπουδαία νίκη απέναντι στη Ρόμα,παίξαμε πάρα πολύ καλά, πετύχαμε τρία τέρματα και κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα,είχαμε καλή ισορροπία ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ