Μπουχαλάκης: «Να χτίσουμε μια νέα ομάδα»

Μπουχαλάκης: «Να χτίσουμε μια νέα ομάδα»

Για τη νέα εποχή στην Εθνική ομάδα ενόψει της αναμέτρησης με την Ιταλία μίλησε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει το Σάββατο (12/10) την Ιταλία στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2020, σε μια αναμέτρηση, πάντως, που στερείται βαθμολογικού ενδιαφέροντος για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Με βάση αυτό, ο τεχνικός της ομάδας Τζον Φαν’τ Σιπ επιφύλασσε μερικές εκπλήξεις όσον αφορά την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ιταλία, καθώς τα ονόματα των Σωκράτη Παπασταθόπουλου, Κώστα Μανωλά, Ανδρέα Σάμαρη, Κώστα Μήτρογλου και Βασίλη Τοροσίδη δεν θα δώσουν το παρών στο επικείμενο παιχνίδι.

Κληθείς να σχολιάσει τη νέα εποχή στην Εθνική ομάδα και τον βαθμό ετοιμότητας των νέων ποδοσφαιριστών που κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, ο μέσος του Ολυμπιακού ανέφερε στη Novasports:

«Όλα τα παιδιά στην Εθνική ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, ξέρουμε πως η ομάδα βρίσκεται σε μία δύσκολη κατάσταση και όλοι μας θέλουμε και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το 100% του εαυτού μας.

Πρέπει να βοηθήσουμε την Εθνική να πάρει κάποια θετικά αποτελέσματα και να χτίσουμε μία καινούργια ομάδα μέσα από τα παλιά και τα νέα παιδιά, αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ