ΟΦΗ : Ενδιαφέρον από Παπαδάκη

ΟΦΗ : Ενδιαφέρον από Παπαδάκη

Το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών του ΟΦΗ θέλει ν' αγοράσει ο Αντώνης Παπαδάκης, ο οποίος έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον. Εξελίξεις τις επόμενες μέρες.

Τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα στον ΟΦΗ φαίνεται πως φέρνουν εξελίξεις στο διοικητικό κομμάτι του συλλόγου.

Η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της, έκανε γνωστό πως ο επιχειρηματίας, Αντώνης Παπαδάκης, έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον, προκειμένου να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών του συλλόγου.

Ωστόσο, πριν γίνει κάτι τέτοιο έχει αναθέσει στους συνεργάτες του να κάνουν τον απαραίτητο οικονομικοτεχνικό έλεγχο της εταιρείας, προκειμένου να έχει μία ξεκάθαρη εικόνα για το τι συμβαίνει και για το πόσο μεγάλη είναι η «τρύπα» στα ταμεία του ΟΦΗ.

Αν και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, τότε δεν αποκλείεται να καταθέσει και επίσημη πρόταση για να κάνει δικό του το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ:

«Η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ευχαριστεί τον επιχειρηματία Αντώνη Παπαδάκη, για την οικονομική διευκόλυνση που έκανε στην ομάδα μας, σε μια κρίσιμη χρονική στιγμή, για να καλυφθούν άμεσες υποχρεώσεις.

H στάση του κ.Παπαδάκη και της εταιρείας που εκπροσωπεί να βοηθήσει την ομάδα μας, σε αυτή τη φάση, αποδείχθηκε ειλικρινής και τον ευχαριστούμε πολύ για αυτό.

Ηταν μια κίνηση καλής θέλησης από την πλευρά του επιχειρηματία, όπως του είχε ζητηθεί από την Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, προκειμένου να συζητήσει μαζί του, περαιτέρω συνεργασία στο άμεσο διάστημα.

Ο επιχειρηματίας και η εταιρεία που εκπροσωπεί, έχει ενημερώσει την Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ότι θα καταθέσει το επόμενο διάστημα πρόταση αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών και έχει ήδη ζητήσει οικονομικοτεχνικό έλεγχο της εταιρείας.

Η πρόταση του, όπως και οποιαδήποτε άλλη κατατεθεί, θα διερευνηθεί με τη δέουσα σοβαρότητα από την Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και τους μετόχους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ