Κοέλιο : «Ανυπομονώ να παίξω στο Γεντί Κουλέ»

Κοέλιο : «Ανυπομονώ να παίξω στο Γεντί Κουλέ»

Ανυπόμονος να αγωνιστεί στο Γεντί Κουλέ εμφανίστηκε ο Ζοσέ Κοέλιο στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΟΦΗ.

Ο Ζοσέ Κοέλιο είναι εδώ και λίγη ώρα ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ. Η κρητική ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτησή του προηγουμένως. Ο 27χρονος Πορτογάλος χαφ εντυπωσιάστηκε από τη μεταγραφή του στην ελληνική ομάδα, όπως ανέφερε μεταξύ άλλων στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ.

Ο Πορτογάλος επιτελικός μέσος μιλώντας στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ανέφερε ότι: «Όταν πληροφορήθηκα το ενδιαφέρον του ΟΦΗ, έμαθα αρκετά πράγματα για αυτή. Είναι ιστορική ομάδα. Πέρασε κάποια προβλήματα, αλλά η ομάδα δεν είναι για την Β’ Εθνική, με βάση την ιστορία της.  Έχει κίνητρο για να ανέβει στην Σούπερ Λιγκ και αυτή είναι και η δική μου προοπτική. Να είμαι συγκεντρωμένος για να βοηθήσω το κλαμπ στο στόχο του».

Ο Κοέλιο αναφέρθηκε και στο Γεντί Κουλέ, το οποίο και επισκέφθηκε. «Μου αρέσει πολύ το γήπεδο. Είδα και στο ίντερνετ φωτογραφίες και videos και μου αρέσει πολύ η ατμόσφαιρα. Ανυπομονώ να το δω γεμάτο και να παίξω σε αυτό το γήπεδο, μπροστά στους φιλάθλους της ομάδας. Δεν υπάρχει παίκτης που να μην του αρέσει αυτή η εικόνα και αυτή η ατμόσφαιρα. Να παίζει σε ένα τέτοιο γήπεδο».

Ο Κοέλιο επίσης είπε και για το πέρασμα του από την Ινδονησία. «Είναι σκληρό πρωτάθλημα. Οι παίκτες της χώρας, μπορεί να μην διακρίνονται για την τεχνική τους, όμως έχουν δυνατά φυσικά προσόντα. Ήταν μια καλή εμπειρία για μένα. Ήθελα όμως να επιστρέψω στην Ευρώπη και ο ΟΦΗ μου δίνει αυτήν την προοπτική».

Τέλος, έστειλε μήνυμα για τον κόσμο του ΟΦΗ: «Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα για να πετύχω το στόχο και τον Μάιο να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ