ΟΦΗ – ΑΕ Καραϊσκάκης 3-0

ΟΦΗ – ΑΕ Καραϊσκάκης 3-0

Με τον Πατρίκ Βουό να σκοράρει στο ντεμπούτο του, ο ΟΦΗ επικράτησε με 3-0 της ΑΕ Καραϊσκάκης στο Ηράκλειο και παρέμεινε σε τροχιά ανόδου.

Με τον Πατρίκ Βουό να ξεκινάει στην 11άδα και να σκοράρει το πρώτο γκολ της ομάδας του, ο ΟΦΗ επικράτησε με 3-0 της ΑΕ Καραϊσκάκης στο Γεντί Κουλέ, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 14η αγωνιστική στην Football League. Κουτσιανικούλης και Μάνος τα άλλα δύο τέρματα.

Στους 30 βαθμούς η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, πλησίασε στους 3 την Παναχαϊκή (χθες έμεινε στο 0-0 με την Σπάρτη), ενώ διατηρήθηκε το -6 από τον πρωτοπόρο Άρη (έχει 36).

Ο Ιβοριανός επιθετικός άνοιξε το σκορ μόλις στο 9ολεπτό όταν μετά από σέντρα του Κουτσιανικούλη από τα αριστερά, νίκησε (με προβολή) τον Μέλκα για το 1-0!
Γενικότερα σε όλο το πρώτο μέρος, ο ΟΦΗ είχε την κατοχή της μπάλας, απέναντι στην ΑΕ Καραϊσκάκης που δεν απειλούσε σχεδόν καθόλου.

Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 33ο λεπτό, με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη. Ο Δημήτρης Μάνος έκανε ωραία ενέργεια από τα δεξιά, την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Κουτσιανικούλη που με πλασέ πάνω στην κίνηση (από το ύψος του πέναλτι) έγραψε το 2-0.
Στη συνέχεια του ματς, ο ΟΦΗ είχε μερικές ακόμη καλές στιγμές, με τρία σου του Μάνου και συγκεκριμένα στο 43’, το 49’ και το 55’.

Το δεύτερο μέρος εξελίχθηκε σε χαμηλούς ρυθμούς, καθώς από τη μία ο ΟΦΗ είχε προβάδισμα δύο τερμάτων, από την άλλη η ΑΕ Καραϊσκάκης έδειχνε ότι δεν μπορούσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην επίθεση.

Ακόμη κι έτσι όμως ο ΟΦΗ έφτασε σε ένα τρίτο γκολ (στο 74′) με τον Δημήτρη Μάνο, που σκόραρε με ένα εξαιρετικό σουτ, κάνοντας το 3-0! Λίγο μετά το τέρμα που σημείωσε, ο Ελληνας επιθετικός έγινε αλλαγές και καταχειροκροτήθηκε.

Αυτή ήταν η 9η νίκη για τους Κρητικούς και η 6η ήττα για την ΑΕ Καραϊσκάκης.

ΟΦΗ – Α.Ε. Καραϊσκάκης 3-0

Σκόρερ: 10′ Βουό, 33′ Κουτσιανικούλης, 74′ Μάνος

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπολάκης, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Κομεσίδης, Μαχαίρας, Παπαστεριανός (82′ Βαφέας), Μάνος (75′ Παπατόλιος), Κουτσιανικούλης, Πουρτουλίδης (57′ Τοπούζης), Βουό.
Καραϊσκάκης (Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Καραγιαννίδης, Θεολόγου, Μακρής, Κόλινς, Χούσος (53′ Κουσίδης), Μακρίδης (46′ Ρανγκέλοφ), Κυριάκης, Λουκίνας (66′ Ευαγγέλου).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ