ΟΦΗ : Στο πλευρό του και ο επιχειρηματίας Αντώνης Παπαδάκης

ΟΦΗ : Στο πλευρό του και ο επιχειρηματίας Αντώνης Παπαδάκης

Σημαντική εξέλιξη για τους ασπρόμαυρους.

Ενισχύεται η επιχειρηματική ομάδα που βρίσκεται διπλά στο ΟΦΗ και η οποία βοηθάει το ποδοσφαιρικό τμήματα προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά, έτσι οι Κρητικοί να επιστρέψουν στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, ο Αντώνης Παπαδάκης βοηθάει ήδη οικονομικά το τελευταίο διάστημα.

Από την Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει από καρδιάς τον Ηρακλειώτη επιχειρηματία Αντώνη Παπαδάκη, για την οικονομική του βοήθεια προς την ομάδα μας, το τελευταίο διάστημα. Είναι μια σημαντική και πολύτιμη συμβολή, στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι, ώστε να επανέλθει ο ΟΦΗ, εκεί που αξίζει να βρίσκεται.

Στην συνάντηση που είχαν μέλη της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, με τον κ. Αντώνη Παπαδάκη, διακρίναμε τις καλές του προθέσεις και την επιθυμία του να βοηθήσει όσο μπορεί την προσπάθεια της αγαπημένης μας ομάδας. Από την πλευρά μας, του έγινε γνωστό, ότι τον θέλουμε και στη συνέχεια δίπλα μας, ώστε όλοι μαζί στο τέλος της χρονιάς, να πανηγυρίσουμε την άνοδο!

Η αποστολή για τα Τρίκαλα
Στα αγωνιστικά, με προπόνηση που έγινε το Σάββατο (10/3) το πρωί στο Γεντί Κουλέ, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής (11/3, 3μμ) με τα Τρίκαλα στο Γεντί Κουλέ. Ο Νίκος Παπαδόπουλος, συμπεριέλαβε στην αποστολή 20 παίκτες.

Την αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζουν οι: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Νάστος, Παπαστεριανός, Κοντογιάννης, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Κοέλιο, Μάνος, Λεάλ, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Τοπούζης, Βουό.

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Παναγιώτου, Γιαγκιόζης, Φαζός, Μονιάκης, Οικονόμου, Πλευράκης, Μαχαίρας,Περογαμβράκης, Νοικοκυράκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ