Σόουζα : «Θέλω να μείνω για χρόνια στον Άρη»

Σόουζα : «Θέλω να μείνω για χρόνια στον Άρη»

Η media day του Άρη ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με την Παναχαϊκή (3 μ.μ.) πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Τύπου του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Ούγκο Σόουζα ήταν αυτός που έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στο ματς του πρωταθλήματος αλλά και σε αυτό του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα που ακολουθεί.

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός μίλησε και για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας και αποκάλυψε πως επιθυμία του είναι να παραμείνει για χρόνια στον Άρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αυριανό παιχνίδι με την Παναχαϊκή:

«Είναι σημαντικό παιχνίδι αύριο, παίζουμε με τη δεύτερη ομάδα στη βαθμολογία. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για την ανατροπή στο ματς με τον Εργοτέλη:

«Το να δέχεσαι δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και μετά να το γυρίζεις και να σκοράρεις τρία και να κερδίζεις στο τέλος είναι πολύ σημαντικό και θετικό. Στο δεύτερο ημίχρονο με τον Εργοτέλη αλλάξαμε τον τρόπο σκέψης μας και τη φιλοσοφία μας και νικήσαμε με τον τρόπο αυτό. Θα πρέπει όπως παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο να παίζουμε από το πρώτο λεπτό σε όλα τα παιχνίδια ώστε να μη βρεθούμε πίσω στο σκορ».

Για το τι διαφορετικό έχει η ομάδα φέτος:

«Πολύ με ρωτάνε τι διαφορετικό έχουμε σε σχέση με πέρσι. Η διαφορά είναι ότι φέτος έχουμε 11,20, 30 παίκτες που είναι μαχητές και τα δίνουν όλα μέσα στο γήπεδο για τη νίκη. Πέρσι είχαμε μια καλή ομάδα με περισσότερη ποιότητα, αλλά είναι δύσκολο για έναν παίκτη που προέρχεται από τη Superleague να προσαρμοστεί στη Football League. Το χαρακτηριστικό που έχουμε αυτή τη χρονιά είναι ότι όλοι δίνουν τα πάντα για να κερδίσουμε».

Για το τι έγινε στο ημίχρονο με τον Εργοτέλη:

«Ήταν πολύ σημαντικό αυτό που έγινε στο ημίχρονο. Υπήρχε παρέμβαση του προπονητή που μας έδειξε τι κάναμε λάθος και μιλήσαμε μεταξύ μας. Είχε αποτέλεσμα, γιατί στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε την αγωνιστική μας συμπεριφορά».

Για τη συνεργασία του με τον Δεληζήση στο κέντρο της άμυνας:

«Είμαστε καλά, μου αρέσει ο Δεληζήσης, κάνει το καλύτερο. Σε τρία παιχνίδια δεν δεχτήκαμε γκολ μόνο στο τελευταίο δυο, κάτι που δεν μου αρέσει. Δουλεύουμε για να μη δεχτούμε άλλα τέρματα».

Για την αγάπη που του δείχνει ο κόσμος του Άρη:

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν το περίμενα. Είναι φανταστικό αυτό που δείχνουν οι φίλοι του Άρη για μένα, εκτιμούν τον τρόπο που παίζω. Με κάνουν να θέλω να δουλέψω πιο πολύ καθημερινά ώστε η ομάδα να βρεθεί εκεί που της αξίζει».

Γιατί έμεινε στους «κίτρινους»:

«Ο λόγος που έμεινα φέτος είναι γιατί θέλω να μείνω και τα επόμενα χρόνια. Όλοι είδαν αυτό που έγινε με τη Μπόκα Τζούνιορς, αυτός είναι ο πραγματικός Άρης. Θέλω να μείνω για χρόνια, να πάμε τον Άρη εκεί που πρέπει για να έχουμε πολλές τέτοιες στιγμές».

Για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του Άρη στο γήπεδο:

«Έχω παίξει στο Βέλγιο, κάνουν καλή ατμόσφαιρα και εκεί, αλλά φυσικά οι φίλαθλοι του Άρη είναι εκπληκτικοί».

Για τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνει η ομάδα μακριά από τη Superleague:

«Ξέρω την πραγματικότητα του Άρη, ότι η ομάδα είναι στη δεύτερη κατηγορία και είναι δύσκολη η κατάσταση τα τελευταία χρόνια. Αυτό που κάνουμε οι παίκτες είναι να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι για να κερδίσουμε για να φέρουμε ξανά τον κόσμο πίσω στο γήπεδο».

Για τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα την ερχόμενη Τρίτη:

«Πιο σημαντικό είναι το ματς αύριο, αλλά πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Φυσικά και με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα δώσουμε το 100% για να κερδίσουμε και να προκριθούμε, γιατί παίζουμε στον Άρη. Είναι σημαντικό να έρθουν και αύριο οι οπαδοί να μας βοηθήσουν να κερδίσουμε με την Παναχαϊκή γιατί έτσι θα είμαστε και εμείς καλύτερα για το παιχνίδι Κυπέλλου της Τρίτης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ