Επιστροφή για δύο στον Ηρακλή

Επιστροφή για δύο στον Ηρακλή

Τάι και Καζναφέρης βρίκονται και πάλι στη διάθεση του Ελευθερόπουλου, την ώρα που ο Κανακούδης παραμένει στα «πιτς».

Δύο επιστροφές είχαμε τη Δευτέρα (19/11) στον Ηρακλή. Ο λόγος για τους Τάι και Καζναφέρη, οι οποίοι τέθηκαν στη διάθεση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου. Αντιθέτως ο Πέτρος Κανακουδης εξακολουθεί να παραμένει εκτός.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ: «Ιμπέρε Λινάρες Ταϊανάν (Τάι) και Κώστας Καζναφέρης επανήλθαν στις προπονήσεις ακολουθώντας το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, γεγονός που σημαίνει ότι υπολογίζονται κανονικά για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Αντίθετα, ο Πέτρος Κανακούδης συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα. Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί αύριο (20/11) επίσης με προπόνηση.

Από εκεί και πέρα το ντεμπούτο του Ελευθερόπουλου στον κυανόλευκο πάγκο δεν συνοδεύθηκε από θετικό αποτέλεσμα, καθώς ο Γηραιός ηττήθηκε με 1-0 στην Πάτρα από την Παναχαϊκή.

Ετσι χάθηκε κι άλλο έδαφος στη μάχη της ανόδου, με τον Ηρακλή να μένει στους 4 βαθμούς, την ώρα που ο πρωτοπορος Εργοτέλης έχει 12 και οι Απόλλων Λάρισας και Πλατανιάς από 10.

Πλέον οι Θεσσαλονικείος στρέφουν την προσοχή τους στο επόμενο ματς, αυτό με τον Απόλλωνα Λάρισας εντός, στις 22/11 (15:00).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ