Εξαλλοι οι οπαδοί του Ηρακλή: «Βγάλτε τις φανέλες»

Εξαλλοι οι οπαδοί του Ηρακλή: «Βγάλτε τις φανέλες»

Η ήττα από τον Απόλλωνα Λάρισας με 4-3 προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση των φιλάθλων του Ηρακλή, οι οποίοι φώναζαν στους παίκτες «Βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από ‘δω».

Δεν μπορεί με τίποτα να σηκώσει κεφάλι ο Ηρακλής! Η ομάδα της Θεσσαλονίκης στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας προηγήθηκε με 3-1, αλλά ούτε τώρα κατάφερε να πετύχει τη νίκη. Οι Θεσσαλοί με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο έφεραν τούμπα το ματς και με 4-3 έκαναν την ολική ανατροπή.

Η τραγική εικόνα του Ηρακλή στο δεύτερο μέρος και η νέα ήττα προκάλεσε την οργή των φιλάθλων του Γηραιού, οι οποίοι ζητούσαν επιτακτικά από τους παίκτες να βγάλουν τις φανέλες τους, φωνάζοντας το γνωστό σύνθημα: «Βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από ‘δω».

Η κατάσταση στο Καυτανζόγλειο ήταν έκρυθμη, ωστόσο, η έγκαιρη παρέμβαση της Αστυνομίας κατεύνασε τα πνεύματα, χωρίς να συμβεί το παραμικρό. Ο Ηρακλής, παρά την αποχώρηση του Βοσνιάδη και την πρόσληψη του Ελευθερόπουλου, αδυνατεί να βρει τα πατήματά του, με τη μία ήττα να διαδέχεται την άλλη.

Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η ήττα από τον Απόλλωνα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Οι απογοητευτικές εμφανίσεις και η κάκιστη πορεία έχουν προκαλέσει κατήφεια και προβληματισμό στο εσωτερικό του Ηρακλή, ο οποίος πλέον καλείται να βελτιωθεί και να επιστρέψει άμεσα στις νίκες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ