Ρεάλ Μαδρίτης – Αλ Αΐν 4-1

Ρεάλ Μαδρίτης – Αλ Αΐν 4-1

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το Παγκόσμιο Συλλόγων μετά την επικράτηση με 4-1 επί της Αλ Αΐν του Μάρκους Μπεργκ.

Μετά το Τσάμπιονς Λιγκ, η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε και την κορυφή του κόσμου επικρατώντας της Αλ Αΐν με 4-1 στον τελικό του Παγκοσμίου Συλλόγων. Τα γκολ της «Βασίλισσας» πέτυχαν οι Λούκα Μόντριτς (14′), Μάρκος Γιορέντε (60′), Σέρχιο Ράμος (79′) και Γιαϊά Ναντέρ (90+1), ενώ για την ομάδα του Μάρκους Μπεργκ είχε μειώσει προσωρινά σε 3-1 ο Σιοτάνι Τσουκάσα στο 86′.

Οι Μαδριλένοι ήταν ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και επικράτησαν δίκαια. Η Ισπανική ομάδα ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς στο σκορ, με το σκορ να ανοίγει ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας, Λούκα Μόντριτς, με ένα εξαιρετικό αριστερό σουτ στο 14ο λεπτό. Στη συνέχεια του πρώτου μέρους η Ρεάλ είχε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει κι άλλα τέρματα αλλά η τύχη και ο Καλίντ Εϊσά κράτησαν το σκορ στο 1-0. Η Αλ Αΐν βρήκε ένα γκολ με τον Κάιο αλλά ακυρώθηκε σωστά ως οφ σάιντ.

Οι τυπικά γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο μέρος, αλλά αυτή τη φορά δεν άφησαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν ανεκμετάλλευτες. Ο Μάρκος Γιορέντε με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού έκανε το 2-0 με μία «φωτοβολίδα» συρρικνώνοντας τις ελπίδες της Αλ Αΐν. Στο 79′ ο Σέρχιο Ράμος έκανε το 3-0 σκοράροντας σε ακόμη έναν τελικό για την ομάδα του. Ο Τσουκάσα μείωσε σε 3-1 στο 86′ με μία πολύ όμορφη κεφαλιά και το κερασάκι στην τούρτα της κατάκτησης των Μαδριλένων έβαλε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βινίσιους με… λίγη βοήθεια από τον Γιαϊά Ναντέρ.

Ρεάλ Μαδρίτης (Σαντιάγο Σολάρι): Κουρτουά, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Καρβαχάλ, Μαρσέλο, Γιορέντε 82′ Καζεμίρο), Μόντριτς, Κρόος (72′ Θεμπάγιος), Λούκας Βάθκεθ (84′ Βινίσιους), Μπέιλ, Μπενζεμά

Αλ Αΐν (Ζόραν Μάμιτς): Εϊσα, Αχμάντ (63′ Μαντάρ), Φαγιέζ, Αχμέντ, Σιοτάνι, Μ. Αμπντουλραχμάν (65. Α. Αμπντουλραχμάν), Μοχάμαντ, Κάιο, Ντουμπιά, Σαχάτ, Μπεργκ (75′ Ναντέρ).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ