Ντεσάν για Ραμπιό : «Πίστευα πως ωρίμασε, θα το βρει μπροστά του»

Ντεσάν για Ραμπιό : «Πίστευα πως ωρίμασε, θα το βρει μπροστά του»

Μεγάλη έκταση έχει πάρει η άρνηση του Ραμπιό στο κάλεσμα του Ντεσάν ενόψει Μουντιάλ. Μια κίνηση που σχολιάστηκε ακόμα και από κυβερνητικούς κύκλους.

Ο Ντιντιέ Ντεσάν ανακοίνωσε τη 23άδα που θα ταξιδέψει στα γήπεδα της Ρωσίας ενόψει Μουντιάλ. Ο Γάλλος τεχνικός όμως θέλοντας να είναι καλυμμένος σε περίπτωση τραυματισμών, πήρε άλλους 11 ποδοσφαιριστές στην προετοιμασία για να είναι σε ετοιμότητα.

Μεταξύ αυτών ήταν και ο μέσος της Παρί σεν Ζερμέν, Αντριέν Ραμπιό, ο οποίος όμως αρνήθηκε το κάλεσμα σαν… αναπληρωματικός της μουντιαλικής αποστολής ,ε επιστολή ου έστειλε στη γαλλική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε σάλο στη χώρα με τον Ντεσάν να δηλώνει χαρακτηριστικά: «Με εξέπληξε η απόφασή του. Πίστευα πως έχει ωριμάσει, πως μπορεί να σκέφτεται πιο σωστά. Έχει κάνει ένα τεράστιο λάθος που θα το βρει μπροστά του».

Παράλληλα, η κίνηση αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη και από τα κυβερνητικά κλιμάκια με τον Μπεντζαμίν Γκριβό, εκπρόσωπο της κυβέρνησης να αναφέρει επί του θέματος: «Με εξέπληξε η απόφασή του. Πίστευα πως έχει ωριμάσει, πως μπορεί να σκέφτεται πιο σωστά. Έχει κάνει ένα τεράστιο λάθος που θα το βρει μπροστά του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ