Μίκελ: «Δεν μπορείς να ξεκουράζεις παίκτες για να βοηθήσεις άλλες ομάδες»

Μίκελ: «Δεν μπορείς να ξεκουράζεις παίκτες για να βοηθήσεις άλλες ομάδες»

Διαφωνεί ο Τζον Όμπι Μίκελ σχετικά με το γεγονός ότι κάποια ομάδα μπορεί να ξεκουράσει παίκτες σε αδιάφορο ματς του Μουντιάλ αναφερόμενος στην Κροατία.

Ο Τζον Όμπι Μίκελ έκανε δηλώσεις μετά το παιχνίδι της Νιγηρίας με την Ισλανδία (2-0) αναφερόμενος στο επόμενο και τελευταίο ματς των ομίλων με αντίπαλο την Κροατία. Η «Χρβάτσκα» έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στους 16 του Μουντιάλ και θα είναι βαθμολογικά αδιάφορη στο ματς με τους Νιγηριανούς.

Στον ίδιο όμιλο θυμίζουμε ότι βρίσκεται και η Αργεντινή η οποία «καίγεται» για νίκη απέναντι στην Ισλανδία, ενώ δεν θέλει με τίποτα η Νιγηρία να νικήσει την Κροατία. Ο αρχηγός της αφρικανικής ομάδας στάθηκε στο γεγονός ότι η Κροατία μπορεί να ξεκουράσει κάποιους παίκτες λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν πιστεύω ότι αυτό είναι το καλύτερο πράγμα. Είναι ένα τουρνουά που δεν μπορείς να ξεκουράσεις κόσμο και να δώσεις σε άλλους την ευκαιρία πρόκρισης. Πρέπει να είναι επαγγελματίες και να παίξουν με την καλύτερη ομάδα τους. Είναι ένα τόσο μεγάλο επίπεδο που δεν μπορείς να ξεκουράσεις παίκτες, απλά για να βοηθήσεις άλλες ομάδες να περάσουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ