Ποιος θα πάρει τη θέση του Κιμπεμπέ στο ματς της πρεμιέρας με την Αυστραλία

Ποιος θα πάρει τη θέση του Κιμπεμπέ στο ματς της πρεμιέρας με την Αυστραλία

Κονατέ ή Ουπαμεκανό οι επιλογές του Ντεσάμπ για αντί-Κιμπεμπέ.

Η Γαλλία θα παραταχθεί χωρίς τον τραυματία Πρεσνέλ Κιμπεμπέ στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά ο προπονητής Ντιντιέ Ντεσάν έχει τον Ιμπραχίμα Κονατέ και Νταγιότ Ουπαμεκανό ως τις δύο επιλογές για να καλύψει τον ρόλο του αριστερού κεντρικού αμυντικού στο εναρκτήριο ματς των «τρικολόρ» με την Αυστραλία.

Ο επιθετικός της Γκλάντμπαχ, Μάρκους Τουράμ κι ο αμυντικός της Μονακό, Αξέλ Ντισασί, κλήθηκαν στην Εθνική καθώς ο Ντεσάν κατέληξε στην ομάδα που θα στηριχτεί στα γήπεδα του Κατάρ, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα (14/11) η γαλλική ομοσπονδία.

Διαβάστε επίσης: Έπος: Ομάδα 7ης κατηγορίας στην Αγγλία ζήτησε δανεικό τον Χάαλαντ (pic)

Ο Ντισασί ήταν η τελευταία αλλαγή, καθώς ο Κιμπεμπέ έθεσε εαυτόν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού στο μηριαίο. «Ο Κιμπεμπέ δεν είχε όλα τα στοιχεία για να είναι έτοιμος», είπε ο Ντεσάν στους δημοσιογράφους και συνέχισε: «Είναι ειλικρινής και αντιμετωπίζει την πραγματικότητα παρόλο που είναι επώδυνη».

Ερωτηθείς για τις επιλογές του ως προς τον παίκτη που θ΄ αντικαταστήσει τον Κιμπεμπέ στην ενδεκάδα, ο Γάλλος τεχνικός επισήμανε: «Κονατέ και Ουπαμεκανό. Ξέρω ήδη τι θα κάνω απέναντι στην Αυστραλία.»

Ο Ντεσάν είπε επίσης ότι ο 29χρονος σέντερ μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ραφαέλ Βαράν, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην ομάδα παρά τον τραυματισμό τον περασμένο μήνα, σημείωσε σημαντικό πρόοδο.

«Προπονείται με την μπάλα και τα πάει καλά», είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας και πρόσθεσε: «Έχει ακόμα βήματα να κάνει τις επόμενες μέρες, είναι καλά. Είναι σε καλή διάθεση. Ελπίζουμε ότι θα είναι διαθέσιμος για το πρώτο παιχνίδι.»

Η Γαλλία ξεκινά τις υποχρεώσεις της στον 4ο όμιλο εναντίον της Αυστραλίας στις 22 Νοεμβρίου πριν αντιμετωπίσει τη Δανία, τέσσερις ημέρες αργότερα, και την Τυνησία στις 30/11.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ