Χαμός στο Μπουένος Άιρες μετά την παρέλαση: Συγκρούσεις, πυροβολισμοί, τραυματισμοί και συλλήψεις! (pics, vids)

Χαμός στο Μπουένος Άιρες μετά την παρέλαση: Συγκρούσεις, πυροβολισμοί, τραυματισμοί και συλλήψεις! (pics, vids)

Σοβαρά επεισόδια μετά τη φιέστα στο Μπουένος Άιρες ανάμεσα σε κόσμο και αστυνομία. Σφοδρές συγκρούσεις και πυροβολισμοί, πολλές συλλήψεις...

Η Αργεντινή είναι εδώ και λίγα 24ωρα παγκόσμια πρωταθλήτρια για τρίτη φορά στην ιστορία της, επικρατώντας στον τελικό της Γαλλίας και κατέκτησε το τρόπαιο για πρώτη φορά μετά από 36 χρόνια.

Όπως καταλαβαίνει κανείς στο Μπουένος Άιρες έγινε πανικός στην παρέλαση της αλμπισελέστε με περισσότερους από 4.000.000 Αργεντινούς να είναι στους δρόμους για να γιορτάσουν.

Ωστόσο μετά το τέλος της φιέστας για την κατάκτηση του Μουντιάλ έγινε ο κακός χαμός στην πρωτεύουσα της Αργεντινής. Οι παίκτες της Αργεντινής φυγαδεύτηκαν με ελικόπτερα για λόγους ασφαλείας, η ατμόσφαιρα ήταν ασφυκτική και τελικά επικράτησε… χάος.

Συγκεκριμένα, μερίδα οπαδών έμειναν στην περιοχή «Plaza de la Republica» μετά το τέλος του πάρτι και η κατάσταση δεν άργησε να «αγριέψει», όταν εκτόξευσαν αντικείμενα κατά των αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν πυροβολώντας με σφαίρες από καουτσούκ.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση των Αρχών, οι αστυνομικοί προσπάθησαν να εκκενώσουν το μνημείο που βρίσκεται στο σημείο, όταν δέχτηκαν επίθεση. Το δυσάρεστο συμβάν είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 31 ατόμων –μεταξύ των οποίων αστυνομικοί και πυροσβέστες- και η σύλληψη τουλάχιστον 14 οπαδών.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τις συγκρούσεις:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ