Τιάγκο Σίλβα: «Ο αποκλεισμός μάς έκανε να υποφέρουμε»

Τιάγκο Σίλβα: «Ο αποκλεισμός μάς έκανε να υποφέρουμε»

Για το πως βίωσαν τον αποκλεισμό της Βραζιλίας οι παίκτες της «σελεσάο» αποκάλυψε ο Τιάγκο Σίλβα.

Ο Τιάγκο Σίλβα αναφέρθηκε, μέσω ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντια, στον αποκλεισμό της Βραζιλίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες με τον θρίαμβο της Αργεντινής και του Λιονέλ Μέσι.

Ο κεντρικός αμυντικός της Τσέλσι, τόνισε πως ήταν δύσκολα διαχειρίσιμο από όλους τους παίκτες, ενώ ευχαρίστησε τους φίλους της «σελεσάο» που στήριξαν μέχρι το τέλος στην ομάδα.

Η τοποθέτηση του Τιάγκο Σίλβα:

«Από τις συζητήσεις μετά τον αγώνα με την Κροατία μέχρι σήμερα, η καρδιά μου αιμορραγεί ακόμη. Αλλά μετά από λίγες ημέρες σκέψης, είμαι πεπεισμένος ότι κάναμε μια αξιοπρεπή και αφοσιωμένη δουλειά.

Όλοι εμείς, η τεχνική επιτροπή και το επιτελείο. Δεν έχω ιδέα, πόσες φορές σκέφθηκα και προσπάθησα να γράψω κάτι για όσα περάσαμε σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ομολογώ ότι ο αποκλεισμός, μάς έκανε να υποφέρουμε και ειδικά με τον τρόπο που έγινε. Είναι πολύ δύσκολο να το αποδεχθούμε και να το κατανοήσουμε.

Ευχαριστώ τους φιλάθλους που ήταν εκεί, καθώς και στην Βραζιλία και που μας στήριξαν διαρκώς. Συνεχίζω να υποστηρίζω και να πιστεύω στην ομάδα της Βραζιλίας, η οποία είναι επίσης στην καρδιά μου, έχοντας μια κάτι παραπάνω από ξεχωριστή θέση, σε όλη μου την ζωή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ