«Ετοιμάζει πρόταση δανεισμού για Κουτίνιο η Άρσεναλ»

«Ετοιμάζει πρόταση δανεισμού για Κουτίνιο η Άρσεναλ»

Η Άρσεναλ ετοιμάζεται να κάνει επίσημη πρόταση δανεισμού στη Μπαρτσελόνα για τον Φελίπε Κουτίνιο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού δικτύου «BeIN Sports».

Η Άρσεναλ στοχεύει να δυναμώσει ακόμα περισσότερο την επιθετική της γραμμή με την επίσημη πρόταση που ενδέχεται να κάνει  στη Μπαρτσελόνα για τον δανεισμό του Φελίπε Κουτίνιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού δικτύου «beIN Sports».

Μετά την απόκτηση του Νικολά Πεπέ, ο σύλλογος από το Βόρειο Λονδίνο έχει στοχεύσει για τα καλά τον Βραζιλιάνο σταρ, προκειμένου να «ταΐσει» τόσο τον νεαρό νεαποκτηθέν επιθετικό, όσο και τους Ομπαμεγιάνγκ και Λακαζέτ.

Ταυτόχρονα ο Κουτίνιο δεν υπολογίζεται για το βασικό σχήμα της ομάδας από τον Ερνέστο Βαλβέρδε και «γλυκοκοιτάζει» τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, έστω και με τη μορφή δανεισμού!

Ο 26χρονος σε παλαιότερες δηλώσεις του είχε πει πως εάν υπάρξει ενδεχόμενο επιστροφής του στην Αγγλία, τότε σίγουρα δεν θα υπογράψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς σέβεται τη Λίβερπουλ!

Ωστόσο η περίπτωση των «κανονιέρηδων» μοιάζει τελείως διαφορετική και κανείς δεν γνωρίζει τον τρόπο με τον οποίο θα προσεγγίσει την πρόταση ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ