Στα χέρια του Λάιντνερ το ρουμάνικο διαβατήριο – Κοινοτικός από σήμερα ο 20χρονος μπακ (pic)

Στα χέρια του Λάιντνερ το ρουμάνικο διαβατήριο – Κοινοτικός από σήμερα ο 20χρονος μπακ (pic)

Ο Ντορόν Λάιντνερ έχει στα χέρια του και τυπικά το ευρωπαϊκό διαβατήριο και πλέον δεν θα πιάνει θέση ξένου. Τώρα, μένει να πείσει τον Μίτσελ να του δώσει ευκαιρίες.

Ο Ντορόν Λάιντνερ αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό ως μια επένδυση για το μέλλον. Ως ένας από τους κορυφαίους στη στατιστική απεικόνιση αριστερούς μπακ των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, εκτός του top 5. Μια μεταγραφή που κόστισε στους Ερυθρόλευκους κοντά στα 2.000.000 € (συν μπόνους). Αλλά ένας ποδοσφαιριστής που δεν έχουμε δει να φοράει τη φανέλα των πρωταθλητών έως τώρα.

Το πότε θα συμβεί αυτό είναι θέμα του Μίτσελ. Ο οποίος περιμένει από τον 20χρονο διεθνή Ισραηλινό μπακ να βελτιώσει τις αμυντικές του ικανότητες. Αλλά το να πείσει τον προπονητή του είναι πλέον το μοναδικό εμπόδιο που έχει να προσπεράσει ο Λάιντνερ. Καθώς το άλλο σοβαρό θέμα που προκαλούσε πονοκέφαλο και στον Ολυμπιακό, αλλά και στον ίδιο, λύθηκε. Το ευρωπαϊκό διαβατήριο είναι ήδη στα χέρια του.

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Κορυφαίος παίκτης στο NBA, σύμφωνα με το Bleacher Report (pic)

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες to10.gr σας είχε ενημερώσει αναλυτικά για την πορεία των εγγράφων που είχε καταθέσει ο Λάιντνερ για να μπορέσει να πάρει τη ρουμανική υπηκοότητα και την έγκριση για να λάβει τη ρουμανική ιθαγένεια. Όπως και για το «όχι» της ΕΠΟ στον Ολυμπιακό, στην ερώτηση εάν μπορεί να αγωνιστεί ως κοινοτικός, ενώ είναι πλέον Ρουμάνος πολίτης, αλλά χωρίς να έχει διαβατήριο.

Από σήμερα το ρουμάνικο διαβατήριο βρίσκεται στα χέρια του Λάιντνερ. Κάτι που σημαίνει ότι δεν θα πιάνει πλέον θέση ξένου στις επιλογές των Ερυθρόλευκων. Ο ίδιος, μάλιστα, φωτογραφήθηκε με αυτό στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, εκφράζοντας την ανακούφισή του για την ολοκλήρωση των διαδικασιών.

Πλέον, μένει να φανεί πότε θα μπορέσει ο Μίτσελ θα αποφασίσει να δώσει χρόνο στον Λάιντνερ. Με τον Ισπανό τεχνικό να έχει ζητήσει από τον ποδοσφαιριστή να βελτιώσει το αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού του, αλλά να τον έχει υπό στενή παρακολούθηση. Καθώς είναι σαφές ότι οι επιθετικές αρετές του 20χρονου μπακ είναι εντυπωσιακές. Τώρα, όμως, που είναι στο στάδιο της ένταξης και ο Μαρσέλο, δεν είναι βέβαιο πότε θα πάρει την πολυπόθητη ευκαιρία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ