Νταμπράουσκας: «Καλύτερα λάθη στα φιλικά παρά στα επίσημα»

Νταμπράουσκας: «Καλύτερα λάθη στα φιλικά παρά στα επίσημα»

Ο Λιθουανός τεχνικός του ΟΦΗ, Βάλντας Νταμπράουσκας δήλωσε πως έμεινε ευχαριστημένος με την ένταση του παιχνιδιού με την Μπρέντα (2-3).

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας έκανε δηλώσεις μετά την ήττα από την Μπρέντα με 3-2 στην Ολλανδία και σχολίασε την εικόνα του ΟΦΗ, αλλά αναφέρθηκε και στον Φελίπε Γκαγιέγος.

Ο Λιθουανός τεχνικός έμεινε ευχαριστημένος από την ένταση και το τέμπο του παιχνιδιού της ομάδας του, αλλά και προτιμάει να γίνονται αυτά τα λάθη στα φιλικά και όχι στους επίσημους αγώνες.

Διαβάστε επίσης: Πέντε γκολ και δεύτερη φιλική ήττα ο ΟΦΗ (2-3)

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι: «Πιστεύω ότι ήταν ένα καλό παιχνίδι από άποψη έντασης και τέμπο, εδώ στην Ολλανδία, σε σχέση με το πρώτο. Οι αντίπαλοι μπήκαν με πολύ μεγάλη πίεση από το πρώτο λεπτό του αγώνα και για εμάς ήταν μία μεγάλη ευκαιρία να προσαρμοστούμε σε τέτοιο ρυθμό. Σίγουρα δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα, στο 100% να ανέβουμε σε αυτό το ρυθμό. Αυτά τα ρίσκα πρέπει να τα παίρνουμε, καλύτερα να κάνουμε τώρα λάθη παρά κατά τη διάρκεια της σεζόν. Κάναμε μεγάλο ροτέισον, παίξαμε με δύο ενδεκάδες σήμερα»

Ενώ για τον Γκαγιέγος: «Είδα αρκετά παιχνίδια του Φελίπε τόσο όσο ήταν στον ΟΦΗ, όσο και όσο ήταν στην Χιλή. Είναι ένα αμυντικό χαφ από αυτά που θέλουμε εμείς. Είμαστε χαρούμενοι που θα αντιπροσωπεύει την ομάδα μας και πιστεύω ότι επειδή έχει παίξει στον ΟΦΗ και ξέρει τους παίκτες δεν θα του πάρει χρόνο για να προσαρμοστεί. Ανυπομονώ να τον γνωρίσω, να μιλήσω μαζί του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ