Κούτρης: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας»

Κούτρης: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας»

Ο 23χρονος μπακ τόνισε ότι το 1-1 αδικεί τον Ολυμπιακό, ο οποίος δημιούργησε πολλές ευκαιρίες απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν μπόρεσε να τις αξιοποιήσει.

Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (1-1), καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λεονάρντο Κούτρης, οι Ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στα αντίπαλα καρέ.

Ο 23χρονος μπακ τόνισε ότι το τελικό αποτέλεσμα αδικεί τους Πειραιώτες, οι οποίοι δέχθηκαν γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα και έδωσε το σύνθημα για την αντεπίθεση! «Μετά τη διακοπή, θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες, να κάνουμε ένα καλό σερί και να επιστρέψουμε στην κορυφή», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι το ξέρουμε αυτό. Ο Παναθηναϊκός έχει μια καινούρια ομάδα, όπως κι εμείς αλλά θεωρώ ότι το «Χ» είναι ένα αποτέλεσμα, που δεν θέλαμε. Θέλαμε να κερδίσουμε όπως σε κάθε παιχνίδι. Μας έβαλαν ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα, είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, πιέσαμε, προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, δεν είχαμε και τύχη αλλά εμείς παίζουμε κι έπρεπε να παίξουμε καλύτερα για να πάρουμε τη νίκη. Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια νεανική ομάδα, που τρέχει πολύ. Δεν φοβηθήκαμε σε καμία περίπτωση τον Παναθηναϊκό, θέλαμε να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δεν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες που είχαμε κι έγινε αυτό που συμβαίνει συχνά τον τελευταίο καιρό. Χωρίς φάσεις ο αντίπαλος να μας βάζει γκολ και να κυνηγάμε το παιχνίδι».

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι:  «Στην τύχη και στα γκολ, που δεν βάζουμε και στις ευκαιρίες, που δεν εκμεταλλευόμαστε. Θα το φτιάξουμε αυτό, δεν μπορεί θα γυρίσει, δεν μπορεί σε κάθε ματς να κάνουμε τόσες ευκαιρίες και να δεχόμαστε γκολ από μισή φάση του αντιπάλου. Μας αδικεί το αποτέλεσμα. Έπρεπε να έχουμε πάρει τους τρεις βαθμούς σήμερα. Είμαστε εμείς υπαίτιοι αυτής της ισοπαλίας Έχει δρόμο πολύ το πρωτάθλημα, δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη. Εμείς στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Μετά τη διακοπή, θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες, να κάνουμε ένα καλό σερί και να επιστρέψουμε στην κορυφή».

Για την κλήση του στην Εθνική ομάδα: «Είναι ένα όνειρο, που έγινε πραγματικότητα. Περίμενα πολύ καιρό να με καλέσουν. Ευχαριστώ πολύ και όλους όσοι με στηρίζουν. Είναι μεγάλη τιμή να εκπροσωπείς τη χώρα σου και είμαι πολύ χαρούμενος, που κλήθηκα. Θα κάνω τα πάντα για να βγάλω ασπροπρόσωπη την οικογένειά μου και τη χώρα μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ