Γκιγιέρμε: «Είμαστε μεγάλη ομάδα και μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και στις τρεις διοργανώσεις»

Γκιγιέρμε: «Είμαστε μεγάλη ομάδα και μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και στις τρεις διοργανώσεις»

Ο Βραζιλιάνος στάθηκε στο γρήγορο γκολ που πέτυχαν οι Πειραιώτες και επισήμανε ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν την ποιότητα και τις λύσεις για να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο πρόγραμμα που έχουν μπροστά τους.

Στο γρήγορο γκολ που πέτυχε ο Ολυμπιακός στάθηκε ο Γκιγιέρμε, μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού στην Βοιωτία με 2-0, για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Βραζιλιάνος μέσος τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι πίεσαν από την αρχή και έκαναν πράξη τις εντολές του Πέδρο Μαρτίνς, πετυχαίνοντας ένα γρήγορο γκολ. Στη συνέχεια διαχειρίστηκαν σωστά το παιχνίδι και στο τέλος πανηγύρισαν τη νίκη.

Παράλληλα, μίλησε για τον… Γολγοθά που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός, επισημαίνοντας ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν τους παίκτες, την εμπειρία, αλλά και την ποιότητα για να ανταποκριθούν σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

Για το αποψινό ματς: «Το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε για να είμαστε έτοιμοι για τον επόμενο αγώνα μας».

Για την πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος, παρά τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Είναι πολύ λογικό στο πρώτο μας παιχνίδι μετά τις γιορτές να έχουμε λίγο χαμηλό ρυθμό, να μένουμε λίγο πίσω στη φυσική κατάσταση. Όμως, ξέρουμε όλοι πάρα πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε. Ήμαστε σήμερα πανέτοιμοι να το κάνουμε και από εδώ και πέρα σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο παιχνίδι. Θέλουμε λίγο να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για το επόμενο που είναι πάρα πολύ σημαντικό».

Για το αν τους ζητά ο Πέδρο Μαρτίνς το γρήγορο γκολ και την πίεση: «Πραγματικά είναι αυτό που ζήτησε ο προπονητής. Είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα, μια πολύ μεγάλη ομάδα και αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι η υψηλή πίεση, ώστε ο αντίπαλος να μην ξέρει τι πρέπει να κάνει. Πρέπει να τον πιέσουμε τόσο πολύ μέχρι να μπει το γκολ. Στη συνέχεια η δουλειά μας είναι να παίξουμε καλά, όπως και κάναμε, όμως πάντα πρέπει να ξεκινάμε βάζοντας ένα γκολ. Να πιέζουμε τον αντίπαλο με τρόπο που δεν θα μπορεί να αντιδράσει. Αυτή είναι πάντα η πρόθεσή μας».

Για το δύσκολο πρόγραμμα του Ολυμπιακού: «Παίζουμε σε πολλές διοργανώσεις, όμως έχουμε και μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα. Έχουμε τους παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτές τις υποχρεώσεις. Είμαστε σίγουροι πως τόσο στο πρωτάθλημα, στο Κύπελλο και στο UEFA Europa League, θα πετύχουμε τους στόχους μας και θα πάμε πολύ μακριά. Έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με ποιότητα και παίκτες που είναι ικανοί να ανταποκριθούν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ