Στη Μακάμπι ο Ουίλμπεκιν

Στη Μακάμπι ο Ουίλμπεκιν

Μετά από μια τριετία στην Νταρουσάφακα, όπου έφτιαξε το όνομά του και το… κασέ του, ο Σκότι Ουίλμπεκιν φεύγει και αλλάζει και χώρα. Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, που επικαλείται και η ιστοσελίδα Sportando, συμφώνησε με τη Μακάμπι και θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Η συμφωνία έχει διάρκεια δύο ετών με δυνατότητα ανανέωσης για […]

Μετά από μια τριετία στην Νταρουσάφακα, όπου έφτιαξε το όνομά του και το… κασέ του, ο Σκότι Ουίλμπεκιν φεύγει και αλλάζει και χώρα. Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, που επικαλείται και η ιστοσελίδα Sportando, συμφώνησε με τη Μακάμπι και θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Η συμφωνία έχει διάρκεια δύο ετών με δυνατότητα ανανέωσης για έναν ακόμα, ενώ η Μακάμπι θα πρέπει να πληρώσει κι ένα buy out, το οποίο προφανώς έχει συμφωνηθεί, στην Νταρουσάφακα, με την οποία ο Αμερικανός με το τουρκικό διαβατήριο είχε συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά.

Το deal θεωρείται δεδομένο και θα ανακοινωθεί μόλις ο Ουίλμπεκιν περάσει τα απαραίτητα ιατρικά τεστ. Θα πάρει δε τη θέση του Πιερ Τζάκσον, ο οποίος αποφάσισε να παίξει του χρόνου στην Κίνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ