Χάμιλτον : «Προσευχήθηκα πολύ πριν τον αγώνα»

Χάμιλτον : «Προσευχήθηκα πολύ πριν τον αγώνα»

Ολα πήγαν τέλεια στον αγώνα του Χόκενχαϊμ για τον Χάμιλτον, όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο ίδιος, την ώρα που ο Φέτελ παραδέχθηκε οτι έκανε ένα λάθος, δηλώνοντας θυμωμένος από την εξέλιξη του γκαν πρι.

O Λιούις Χάμιλτον, αν και εκκίνησε από την 14η θέση, κατάφερε να τερματίσει πρώτος στο Γκραν Πριν του Χόκενχααϊμ. Μετά τον αγώνα, ο Βρετανός πιλότος τόνισε, ότι όλα πήγαν τέλεια για τον ίδιο και αποκάλυψε, ότι μόλις άρχισε η βροχή, γνώριζε πλέον ότι βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση.

Ο Χάμιλτον ρωτήθηκε από τον πρώην οδηγό της Formula 1, Ντέιβιντ Κούλθαρ, αν πίστευε πριν τον αγώνα, ότι θα μπορούσε να νικήσει και απάντησε με ειλικρίνεια τα εξής: «Ήταν πολύ δύσκολο από εκεί που ξεκίνησα, ωστόσο πάντα έχεις μία αμυδρή ελπίδα και πιστεύεις. Προσευχήθηκα πολύ πριν τον αγώνα, με ανέβασε ψυχολογικά η θερμή υποδοχή από το κοινό. Το αυτοκίνητο ήταν καταπληκτικό και εγώ πήγαινα όλην την ώρα, όσο πιο γρήγορα μπορούσα».

 

Φέτελ: «Θα είχαμε τη νίκη στο τσεπάκι μας» 

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ ήλεγχε τον αγώνα για πανω από 50 γύρους, ωστόσο ο οδηγός της Ferrari παραδέχθηκε ότι έκανε ένα μικρό λάθος, το οποίο εξελίχθηκε ωστόσο σε καταστροφικό λόγω της ολισθηρότητας της πίστας. Παράλληλα πρόσθεσε οτι αισθάνεται πολύ θυμωμένος.

«Είμαι πολύ θυμωμένος, αν και δεν έκανα κάποιο μεγάλο λάθος. Ήταν ένα λαθάκι με σοβαρές επιπτώσεις. Εχω κάνει χειρότερα λάθη και δεν πρέπει, να είμαι τώρα τόσο σκληρός με την κριτική προς τον εαυτό μου. Ωστόσο με εκνευρίζει πολύ, επειδή συνέβη ειδικά εδώ. Και επειδή θα είχαμε αλλιώς τον αγώνα στο τσεπάκι», συμπλήρωσε ο Φέτελ, που πέρασε και πάλι δεύτερος στη βαθμολογία πίσω από τον Χάμιλτον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ