Άρης : Η φιλοσοφία του Ερέρα

Άρης : Η φιλοσοφία του Ερέρα

Ο κόσμος έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται, ο προπονητής, όμως, κρατάει τους παίκτες του Άρη προσγειωμένους ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Είναι απόλυτα κατανοητό το κλίμα ενθουσιασμού που υπάρχει σε πολύ μεγάλη μερίδα του κόσμου του Άρη, ενόψει της επίσημης έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι οπαδοί πέρασαν έξι και όχι τέσσερα –καθώς η ομάδα τα δυο τελευταία χρόνια στη Σούπερ Λιγκ δεν πάλευε για τους στόχους που αρμόζουν σε σύλλογο τέτοιου μεγέθους- και βλέπουν τώρα, επιτέλους, ότι αυτό που γίνεται θυμίζει , επιτέλους, Άρη.

Από τις μεταγραφικές κινήσεις, μέχρι και τη στελέχωση σε θέσεις που ήταν απαραίτητο. Ακόμα, και πράγματα, όπως η βελτίωση της διαχείρισης των social media, κάνουν αισθητή διαφορά. Ο κόσμος του Άρη, λοιπόν, όχι μόνο δικαιούται να ονειρεύεται εξαιρετική πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά το αξίζει κιόλας,

Αυτές τις μέρες είχε στο μυαλό του, όταν τραβιόταν σε κάθε γωνία της Ελλάδας, για να μην αφήσει ποτέ μόνη την αγαπημένη του ομάδα. Είναι ξεκάθαρο ότι και στην ΠΑΕ αλλά και στο ποδοσφαιρικό τμήμα καταλαβαίνουν τον ενθουσιασμό του κόσμου. Αυτό, ισχύει και για τον Πάκο Ερέρα. Για μένα, είναι θετικό που μέσα σε αυτό το κλίμα του γενικότερου ενθουσιασμού, ο προπονητής δεν παρεκκλίνει ούτε εκατοστό από την φιλοσοφία του.

Φυσικά και το DNA του Άρη , το μέγεθος και η ιστορία του, επιτάσσει να έχει τον πήχη ψηλά και να διεκδικεί τίτλους. Απλά, για τον Ισπανό τεχνικό, αυτό μπορεί να έρθει μέσα από την σκληρή δουλειά και κρατώντας προσγειωμένους τους παίκτες του. Για τον Ερέρα δεν υπάρχει εύκολο πρόγραμμα, δεν υπάρχει να «κάνουμε το έξι στα έξι», δεν υπάρχει το «πω ρε τι έχει να γίνει την 7η αγωνιστική».

Ίσως και να είναι καλό που με την διαφορετική του φιλοσοφία, ο Ισπανός τεχνικός έχει στο μυαλό του μόνο το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με την Λαμία.

Υ.Γ Το θέμα του Σιώπη δεν είναι ούτε τόσο προχωρημένο, ούτε τόσο εύκολο όσο θέλουν να το παρουσιάζουν κάποιοι.

Υ.Γ 1 Η περίπτωση του Πογκμπά θα προχωρήσει μόνο αν το πάπλωμα φτάσει τελικά στο σημείο εκείνο , που να …καλύπτει τα πόδια του Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ